De ce ar fi ajuns la cuțite “fosta” și “actuala” lui Liviu Vârciu. “A fost prins la mijloc și…”

Publicat: 25/06/2020 | 23:28

Tensiuni în familia unei vedete de la Antenă! Fosta și actuala parteneră de viață a lui Liviu Vârciu ar fi la cuțite din cauza fiicei mai mari a ”băiatului” lui Nea Mărin. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, amănuntele disputei.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat detalii despre situația delicată din familia actorului din serialul “Sacrificiul” de la Antena 1. (CITEȘTE ȘI: LIVIU VÂRCIU A DEVENIT TATĂ PENTRU A TREIA OARĂ! ANDA CĂLIN A ADUS PE LUME UN BĂIEȚEL)

„Nu a vrut să-și supere iubita!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, de când s-a împăcat cu Anda Călin, Liviu Vârciu se confruntă cu o situație extrem de delicată. Și asta pentru că, după cum susțin apropiații săi, în familia celebrului artist ar exista tensiuni datorită faptului că Anda Călin, actuala parteneră de viață a lui Liviu Vârciu, n-ar fi în cea mai bună relație cu fiica mai mare a acestuia, Carmina. Din acest motiv, între fosta și actuala parteneră de viață a lui Liviu Vârciu s-ar fi iscat un „război” tacit.

Mai mult decât atât, pentru a-i face pe plac Andei Călin, Liviu Vârciu ar fi ”suspendat” comunicarea și vizitele cu fiica lui mai mare, Carmina. Lucru care ar fi deranjat-o extrem de tare pe mama tinerei, Ami Teiceanu.(VEZI ȘI: PROBLEME ÎN PARADIS?! IUBITA LUI LIVIU VÂRCIU ȘI-A AMANETAT INELUL DE LOGODNĂ)

”Anda Călin nu o prea suportă pe Carmina. Din cauza asta, Liviu ar fi rupt legătura cu fiica lui. A fost prins la mijloc în acest scandal și nu a vrut să-și supere iubita”, ne-a declarat o persoană din anturajul artistului.

Dispută în familia vedetei de la Antena 1?!

Carmina, mărturisiri uluitoare despre relația cu tatăl ei! 

În toamna anului trecut, într-un interviu pentru o publicație din România, Carmina a declarat că nu și-a văzut tatăl de mai bine de un an. Mai mult, aceasta a mărturisit că niciodată n-a avut cu adevărat o legătura tată-fiică cu Liviu. (NU RATA: IMAGINILE PE CARE LIVIU VÂRCIU N-AR VREA SĂ LE VADĂ! FIICA SA CARMINA, MARI TANDREȚURI CU IUBITUL ÎN IZOLARE! VIDEO)

”Când eram mai mică, obișnuiam să nu zic nimic, deoarece nu voiam să îl pun într-o lumină proastă, dar acum, având în vedere că, în 7 luni, împlinesc 18 ani, văd altfel lucrurile și nu are rost să tac pentru cineva căruia nu-i pasă. În contradictoriu cu ceea ce spune el, eu nu am avut niciodată parte de o vacanță din partea lui, de un cadou de Crăciun sau de afecțiune.

Tata a început să mă susțină financiar de 6 ani, cu 2.000 de lei lunar. Până acum 6 ani, nu ne-a susținut nici pe mine și nici pe mama financiar, vreodată. El se pricepe foarte bine să fabuleze și să mintă, și, deși este tatăl meu, nu mai pot păstra tăcerea despre aceste lucruri, pentru că mi se pare penibil deja ce face. Sincer, mi-aș fi dorit din tot sufletul ca relația mea cu tata să fie așa cum se vede la TV. Declar toate astea pe baza motivului că deja e foarte deranjant ca oamenii să creadă altceva și toată lumea să îl aprecieze pentru ceea ce nu este”, a declarat Carmina.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...