De ce boală suferă Cabral Ibacka. Prezentatorul de la Pro TV a recunoscut tot

Publicat: 03/03/2019 | 11:28

În urmă cu aproximativ nouă ani au apărut zvonuri șocante conform cărora Cabral Ibacka ar avea grave probleme de sănătate, care îi pot pune viața în pericol. La momentul respectiv, s-a scris că prezentatorul TV ar suferi de afecțiuni ale pancreasului.

Recent, însă, Cabral a acordat un interviu în care a recunoscut care este problema care nu îi dă deloc pace. “Problemele cu spatele au venit de la sport, am făcut mişcare şi m-am oprit brusc… E bine să nu faci prea mult. Şi ciocolata când e prea multă, ţi se taie, a spus Cabral conform click.ro.

Cabral și Andreea Ibacka, părinții unei fetițe

Altfel, în ciuda problemelor cu spatele, Cabral trăiește fericirea la superlativ. Andreea, soția sa, a născut o fetiță frumoasă și sănătoasă, iar tăticul nu-și mai încape în piele de bucurie. După mai multe discuții, cei doi părinți au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește… numele fiicei lor nou născute. Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, a contribuit esențial la alegerea numelui, dat fiind faptul că ea a propus ca numele surorii sale să fie Namiko Ibacka.

Citește și...