De ce nu a făcut Oana Zăvoranu copii. Vedeta a recunoscut acum totul: „Nu…”

Publicat: 19/11/2019 | 12:39
De ce nu a făcut Oana Zăvoranu copii. Vedeta a recunoscut acum totul: „Nu…”
Viața Oanei Zăvoranu este pusă ”sub lupă” în permanență. Vedeta are foarte mulți fani, iar aceștia doresc să afle cât mai multe amănunte din intimitatea cuplului. Firește, nu toate informațiile sunt destinate publicului larg, însă – din când în când – apar detalii interesante. 

Internauții o bombardează cu întrebări, unele dintre ele fiind de natură a o ”deranja” pe divă. Neavând copii, Oana Zăvoranu suportă ”tirul” multor fani, aceștia dorind saă știe care este motivul pentru care vedeta lor preferată nu este, încă, mămică. Întrebarea i-a provocat un acces de furie Oanei, motiv pentru care s-a decis să pună punctul pe ”i”.

”Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok  Întrebare mega comunistă și impertinență? Zilnic pusă!?”, a răspuns Oana Zăvoranu în mediul online, cu mai mult timp în urmă.

Oana Zăvoranu: ” Întrebare mega comunistă și impertinență?”

”Treceam printr-o perioadă mai întunecată”

Oana Zăvoranu s-a căsătorit cu Alex Ashraf în vara lui 2016, ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. S-au căsătorit religios, ulterior, iar naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană. Vedeta recunoaște că nu mai credea în dragoste atunci când și-a descoperit ”jumătatea”, însă consideră că soțul său este chiar ”stâlpul” de care avea nevoie.
„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă, şi îmi intra pe geam. Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie.”, a declarat Oana Zăvoranu.