De ce nu mai avem deloc timp in zilele noastre. Exista o explicatie…paranormala a fenomenului!

Publicat: 27/01/2016 | 22:07
De ce nu mai avem deloc timp in zilele noastre. Exista o explicatie…paranormala a fenomenului!

Multi dintre noi ne plangem de lipsa timpului, din ce in ce mai mult in ultimii ani. O teorie recenta dezvaluie cauza lipsei timpului: nu suntem mult mai ocupati ca acum 20 de ani ci...timpul s-a comprimat!

 

Astfel, o noua teorie a timpului arata ca o zi mai are doar 16 ore din 24, Rezonanta Schumann accelerand de la 7,8 Hz la 12,5 Hz. Cercetatorii au concluzionat ca exista o relatie directa intre accelerarea ritmului acesteia si perceptia omului conform careia timpul trece mai repede.

Unele filme precum “Cazul ciudat al lui Benjamin Button” sau “Ziua in care Pamantul s-a oprit” prezinta subtil acest fenomen, iar multa lume nu intelege cum se poate scurta timpul daca ceasul arata tot atatea ore, arata caplimpede.ro
„Ceea ce nu intelege omul este ca fiind in timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care daca este umflat si scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari si largi, dar daca se dezumfla se strange scrisul. Asa este si timpul sau spatiul nostru 3D, care se poate masura in aceasta rezonanta energetica Schumann”, este o explicatie gasita de un cercetator al fenomenului.

Alte pareri subliniaza ca Biblia ne-a avertizat ca in vremurile din urma timpul se va scurta, viata omului se va scurta, ca sa se scurteze ororile si suferintele de pe planeta. Timp de mii de ani, Rezonanta Shumann a avut valoarea constanta de 7,8 Hz insa, incepand din 1980 s-a constatat o accelerare rapida. Astfel, s-a ajuns ca in zilele noastre Rezonanta Shumann sa aiba valoarea de 12 Hz, consecinta directa fiind ca 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, in termenii timpului terestru.

Exista o corelatie intre timp si spatiu, necunoscuta in totalitate
Exista o corelatie intre timp si spatiu, necunoscuta in totalitate

Potrivit unora dintre teorii, curgerea timpului terestru se va accelera in continuare pana la apropierea de “punctul zero”, care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Fenomenul este vazut de multi ca fiind Apocalipsa prevestita de Biblie, potrivit careia planeta va fi cuprinsa de intuneric timp de trei zile. Conform acestei logici, in “momentul zero” cele 24 de ore ale timpului terestru vor corespunde la zero ore efective.
Consecintele acestui fenomen sunt incredibile caci se crede ca planeta si toti locuitorii acesteia vor trece intr-o alta dimensiune.

Pamantul ar putea trece printr-o serie de transformari
Pamantul ar putea trece printr-o serie de transformari

 

Se inverseaza rasaritul cu apusul!

Se pare ca dupa trecerea prin Punctul Zero, soarele va rasari la Vest si va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de trasformari radicale in trecutul indepartat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor actuale nu vor mai fi operationale, cu exceptia energiei libere, descoperita de Tesla in urma cu un secol.

Cresterea frecventei de vibratie a planetei noastre implica si elevarea frecventei de vibratie a locuitorilor sai, ceea ce ar putea determina efecte asupra organismului.

(G.N.)

Citește și...