De ce și-a retras Andreea Bănică fiica de la dansuri: „Îmi doresc copii sănătoși”

Autor: Maria H.
Publicat: 01/11/2019 | 15:02

Andreea Bănică a luat o decizie radicală în ceea ce privește programul copiilor ei. Vedeta a retras-o pe fiica ei de la cursul de dansuri profesionale după ce a văzut că Sofia dădea semne de epuizare.

”Îmi doresc copii sănătoși, nu chinuiți”, a declarat Andreea Bănică pentru Click! TV Online.

Vedeta a decis să o retragă pe Sofia de la cursurile de dansuri când a observat că fiica ei începuse să aibă ticuri din cauza stresului cauzat de programul prea încărcat.

”Sofia a făcut dansuri profesionale, însă am scos-o de acolo, tocmai pentru că m-am gândit la sănătatea ei. Îmi doresc copii sănătoși, nu chinuiți, nu cu mers la tot felul de concursuri și olimpiade, pe afară. Sofia alerga peste tot și la un moment dat a ajuns să aibă ticuri, pentru că își dorea să fie bună la toate, și la sport, și la școală. Și atunci am hotărât să mai eliminăm din partea asta a sportului, foarte masivă, și să ne concentrăm mai mult pe carte o perioadă”, a explicat Andreea.

Andreea Bănică, dată pe spate de fiica ei: ”Nu mă moștenește, mă depășește!”

Andreea Bănică este o mama extreme de fericită! Fiica ei, Sofia, îi calcă pe urme în privința talentului vocal. Sofia a apărut într-o înregistrare, iar consacrata artistă este mândră de fetița ei. (NU RATA: ANDREEA BĂNICĂ I-A ÎNNEBUNIT PE BĂRBAȚI CU UN DECOLTEU AMEȚITOR ȘI FĂRĂ SUTIEN. CE I-A RĂSPUNS UNUI FAN CARE I-A SPUS CĂ S-A PHOTOSHOPAT)

„Nu am știut că poate cânta așa de frumos…!? Azi nu am fost lânga ea, deoarece mă întorceam din Satu Mare de la concertul sustinut aseară. Gândul mi-a fost la ea… la emoțiile ei, știind că nu sunt acolo. Ca mamă, este sentimentul acela de a fi în cer când îți auzi copilul cântand cu toată ființa lui.

Pentru că s-a nascut cu talent, nu pot decât să fiu recunoscătoare Lui! Da, nu mă moștenește, mă depășește! O voi susține în tot ceea ce își dorește să facă în viață și o voi ocroti cu toată ființa mea, pentru că eu i-am dat viață! Priviți și ascultați, nu am contribuit cu nimic… este ea, Sofia mea?”, a scris vedeta în mediul online.

Citește și...