Acasă » Exclusiv » De ce și-ar fi dat, de fapt, demisia asistenta de la Acces Direct “I-a îmbătat pe Vulpița și Viorel și…”

De ce și-ar fi dat, de fapt, demisia asistenta de la Acces Direct “I-a îmbătat pe Vulpița și Viorel și…”

De: Ramona Danciulescu 16/06/2020 | 15:56

Se adâncește tot mai mult controversa din Antena 1, legată de așa-zisa demisie a asistentei Emily Burghelea! CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații exclusive, care schimbă tot ceea ce s-a știut până acum.

CANCAN.RO a aflat informații-bombă din centrul scandalului din Antena 1! Deși și-a anunțat demisia în direct, spunând că nu mai poate suporta faptul că Vulpița este bătută de Viorel, Emily Burghelea ar fi fost, de fapt, dată afară!

Motivul este unul șocant și CANCAN.RO vi-l dezvăluie, pas cu pas. Ei bine, în acest weekend, Emily Burghelea i-ar fi luat la ea acasă pe Vulpița și Viorel și ar fi petrecut câteva ore bune împreună. Nimic ciudat și rău în asta, nu-i așa? Însă detaliile halucinante, care i-ar fi scos din sărite pe șefii din Antena 1, de-abia acum ies la suprafață. Asistenta de la Acces Direct, împreună cu iubitul său, i-ar fi îmbătat pe cei doi soți din Blăgești, i-ar fi filmat și, practic, și-ar fi bătut joc de ei.

Emily Burghelea ar fi fost, de fapt, concediată de Antena 1

(NU RATA: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE LA ACCES DIRECT! REACȚIA MIRELEI VAIDA SCHIMBĂ TOT CE SE ȘTIA: „EMILY A FOST DATĂ AFARĂ…”)

Emily Burghelea ar fi primit preaviz de concediere

În momentul în care șefii din Antenă au aflat ceea ce a făcut blondina în weekend s-ar fi supărat teribil și i-ar fi spus acesteia că primește preaviz de concediere o săptămână, pentru a avea timp  să-și găsească un nou job. Simțindu-se cu musca pe căciulă și dorind să iasă basma curată din această poveste, Emily Burghelea s-ar fi răzbunat și a anunțat, luni seară, că își dă demisia, motivând că nu mai poate lua parte la mușamalizarea violențelor la care o supune Viorel pe Vulpiță.

Acest lucru se leagă de multe aspecte, căci reporterul special al emisiunii Acces Direct a povestit, într-un live făcut pe pagina sa de Instagram, că motivul concedierii lui Emily Burghelea din Antena 1 va fi dezvăluit astăzi, chiar în emisiune. Însă CANCAN.RO a aflat informațiile înainte și, după cum ați citit în rândurile de mai sus, chiar sunt unele șocante.

(CITEȘTE ȘI: EMILY BURGHELEA, UMILITĂ DE MIRELA VAIDA! CUM A IRONIZAT-O PREZENTATOAREA DE LA ACCES DIRECT, PE ASISTENTA EI: „SAC MENAJER CU…”)

„Emily a fost dată afară. Și… da, se va spune mâine, în emisiune. Eu, în calitate de prieten al Veronicăi, nu aș fi acceptat așa ceva. Mai mult, i-am zis mereu lui Viorel, atunci când a jignit-o, să nu o mai facă. Am primit câteva mesaje să plec și eu.

Adevărul întotdeauna iese la iveală. Nu am fost pus de Acces Direct să fac un live, aici e contul meu personal și vorbesc despre ce vreau eu. Vreți să avem altă asistentă la Acces Direct? Nu vreți să fie și un asistent, să se deschidă porțile pentru un asistent? Emily nu a avut demnitate față de noi. Emily e prietenă… sau așa consideram eu. Orice femeie care vrea să se scoată dintr-o situație se transformă într-un înger păzitor. Asta s-a întâmplat și în cazul ei, i-am zis și după emisiune, nu e nimic de ascuns. Repet, nu a demisionat.

Nu țin cu Emily. Veronica nu a fost agresată de Viorel, eu și Doina am fi fost primii care am fi aflat asta și am fi luat măsuri. Vorbim mereu cu ei, ne sună, îi sunăm și noi și suntem prieteni și avem o legătură apropiată. Ei sunt străini de București, e bine să aibă prieteni”, a spus Radu Rotaru, în live-ul de pe contul lui de Instagram.

Emily Burghelea și Vulpița

Inclusiv Mirela Vaida a povestit, într-un comentariu postat pe contul său de Instagram, că Emily Burghelea a fost, de fapt, dată afară, iar motivul concedierii va fi făcut public astăzi, în emisiunea Acces Direct.

Emily Burghelea ar fi vrut să-și ascundă greșeala și a acționat înaintea echipei Acces Direct

Pentru a ieși „nevinovată” din această poveste și, mai mult, pentru a părea o victimă în fața telespectatorilor Acces Direct, știind că urmează să fie dată afară într-o săptămână, Emily Burghelea și-a dat demisia în direct, iar mai apoi a povestit de ce a luat această decizie, prin intermediul unui live făcut pe contul său de Instagram. Asistenta din Antena 1 a atras imediat simpatia oamenilor, care au crezut fiecare cuvânt din ceea ce a declarat ea.

„Bună, tuturor. Eu sunt Emiliana, iar azi mi-am dat demisia de la Acces Direct. Știu că mulți dintre voi mi-au spus de-a lungul timpului că nu este bine să fac parte din acest format, dar, din momentul în care am fost pusă să ascund niște agresiuni, nu am mai putut să fac parte din acest format. 

(VEZI ȘI: CE A FĂCUT PREZENTATOAREA AZI, LA O ZI DUPĂ CE EMILY BURGHELEA ȘI-A DAT DEMISIA)

Da, ați avut dreptate. Azi s-a depășit cu mult limita. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt cu mult sub demnitatea unei femei, nu contează că e vorba de Vulpița, de X sau de Y, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare, nu am putut. Eu chiar vreau ca voi să înțelegeți că eu nu am făcut chestia asta ca să pătez imaginea oamenilor care lucrează acolo și cu care m-am înțeles foarte bine, până astăzi, când m-au pus să fac ceva ce nu am putut să fac. 

Emily Burghelea ar fi fost, de fapt, concediată de Antena 1

Nu pot să tac atunci când cineva vine la mine și se plânge și îmi spune că sunt singura scăpare, singura soluție, singura persoană care poate să o ajute, căci restul se fac că plouă. Nu e ca și cum a plecat regina Elisabeta de la Palatul Buckingham. Nu vreau să intru în detalii acum, am o mulțime de stări în momentul ăsta. Nu vreau să fiu nevoită să spun mai mult, pentru că e nasol”, a spus Emily Burghelea, în vlog.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii se dau pentru fiecare exemplar în parte. Laptele său e considerat un adevărat elixir pentru sănătate și carnea e peste orice import. Prea puțini îl includ însă în meniu
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii...
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Violeta Bănică dă din casă. Ce spune despre Adrian Brâncoveanu, iubitul mamei ei
Violeta Bănică dă din casă. Ce spune despre Adrian Brâncoveanu, iubitul mamei ei
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă...