De ce ȘTIE mama Luizei că fiica ei trăiește. Detaliul neobservat de nimeni: „Fata mea avea un lanțișor și…”

Publicat: 29/09/2019 | 17:30
De ce ȘTIE mama Luizei că fiica ei trăiește. Detaliul neobservat de nimeni: „Fata mea avea un lanțișor și…”

Monica Melencu, mama Luizei – fata care a dispărut după ce a fost luată ”la ocazie” de ”Monstrul din Caracal” – nu crede că fiica sa a fost ucisă de Gheorghe Dincă. Femeia susține că se dorește o ”mușamalizare” a cazului, iar unul dintre argumentele pe care le aduce este cel referitor la un lănțișor pe care îl purta Luiza în ziua dispariției.

Monica Melencu a descris lănțișorul respectiv, spunând că avea trei inimioare, numai că bijuteria nu i-a fost returnată de către anchetatori. Monica Melencu consideră că ancheta se desfășoară pe alte coordonate decât ar trebui, acuzând chiar și o eventuală mușamalizare a cazului.

„Nu mi se spune nimic. Fiica mea avea un lănțișor cu trei inimioare. Nu mi s-a arătat niciun obiect. Atunci cum pot să cred că fiinca mea este moartă? Eu cred că acest caz este mușamalizat. Când a dispărut fiica mea, soția dl Dincă era prin preajmă. În cazul Alexandrei, fiica dânsului a fost prin preajmă. Are familia suspectă. Eu spun că aceste fete nu sunt moarte. Eu cred că acest caz se vrea mușamalizat. Să îmi ceară test ADN. Ar trebui să meargă pe altă pistă. Fetele sunt traficate”, a declarat Monica Melencu într-un interviu.

Implicarea FBI în cazul ”Luiza Melencu”

Adina Anghelescu a oferit detalii incendiare cu privire la implicarea FBI în cazul dispariției Luizei Melencu. Aceasta a fost răpită de Gheorghe Dincă în primăvara acestui an și, se pare, ar fi fost omorâtă de monstrul de la Caracal.

„Nu suntem noi înalt de avansați în aparatură și o astfel de aparatură se găsește numai în câteva țări din lume, iar tatăl extagerii ADN-ului mitocondrial este America. Ei au fost primii, ei au cea mai înaltă aparatură și mai sofisticată. ADN mitocondrial e transmis doar pe linie maternă. Toate aceste detalii pot fi confirmate de orice specialist. Acest lucru explică și cererea procurorilor români către mama Luizei Melencu. În ce o privește pe Luiza Melencu, profilul ei genetic a fost făcut la Institutul Național de Criminalistică. Din firele de păr care a fost prelevate din peria de acasă de la Luiza. La INML, pe oasele din lizieră nu s-a putut extrage ADN nuclear din cauza că oasele erau prea deteriorate. S-a extras în schimb , la INML, doar ADN cromozomial stabilindu-se că e vorba de cromozomi X, deci provim de la aceeași persoană. Doar Statele Unite și alte câteva țări de pe glob au așa ceva. Pentru asta FBI are nevoie de noi probe de la mamă. Dacă vom extrage ADN din oasele trimise acolo și nu vor conține ADN mitocontrial al mamei, după ce doamna Melencu va da această probă, atunci oasele din lizieră nu ar fi ale Luizei Melencu. Dacă se găsește ADN mamei în ADN mitocondrial, atunci vestea ar fi cealaltă. Dacă doamna Melencu dorește să afle adevărul, în opinia mea trebuie să dea această probă”,a spus Adina Anghelescu, conform Antena3.

Citește și...