De ce vrea un indian în judecată Google Maps. Motivul a stârnit hohote de râs

Autor:
Publicat: 25/05/2020 | 21:59
De ce vrea un indian în judecată Google Maps. Motivul a stârnit hohote de râs

Un indian, în vârstă de 49 de ani, vrea să dea în judecată compania Google, pentru că, susține bărbatul Google Maps i-ar fi distrus căsnicia.

Potrivit spuselor „păgubitul” serviciul Your Timeline din aplicație i-ar fi adus mari probleme în căsnicie. Potrivit declarațiilor făcute de el, aplicația afișează mereu locații în care nu a fost. Acest lucru a adus certuri mari între el și soția sa.

Soția îl teroriza

Bărbatul spune că soția lui era foarte suspicioasă mereu. „În primele luni, soția mea nu mă lăsa să dorm, ma tot întreba de ce am fost prin locurile alea.

Nu am putut să-i răspund la întrebări. Și nici nu mă asculta, în ciuda a tot ce spuneau rudele, familia sau cercul de prieteni. Ea credea mai mult în Google decât în orice altceva”, a declarat R. Chandrasekhar, portrivit The News Minute.

Chandrasekhar vrea acum despăgubiri de la Google. Un reprezentat al poliției a declarat că cei doi vor fi inițial chemați la secție pentru o discuție cu un consilier în probleme de relații. Dacă nu se va rezolva problema în acest mod, poliția va vedea ce este de făcut în continuare.