De cine se teme Florin Salam cel mai mult?! Manelistul nu mai acceptă concerte, decât cu o singură condiție

Publicat: 01/02/2019 | 11:13
De cine se teme Florin Salam cel mai mult?! Manelistul nu mai acceptă concerte, decât cu o singură condiție

Florin Salam susține că vrea să lucreze ”cât mai curat” de-acum încolo și să respecte legea. Motiv pentru care toți cei care doresc să-l plătească pentru a le cânta la evenimente trebuie să îndeplinească o condiție esențială! 

După ce ANAF s-a pus serios pe verificat modul în care maneliștii își plătesc dările către stat, Florin Salam a declarat că se va conforma, iar toate concertele lui se vor  încheia doar pe bază de contract… și chitanță.

Citește și PACE ISTORICĂ! COLABORARE-BOMBĂ ÎNTRE FLORIN SALAM ȘI NICOLAE GUȚĂ 

Avem și birou, plătim și impozite, nu-i problemă, frate, acum e totul legal. Au dreptate și aștia cu ANAF, cu astea, nu trebuie să… Toată lumea plătește, să nu plătim noi? Veniți frumos, la birou, tăiem o chitanță, legal. Toată lumea stă liniștită, aveți și voi încredere că ajung (la concert, n.r.). Că sunt unii care vin și doar pe vorbă sunt. Și de aia nu mai ajungi când e doar pe vorbă! Dar cashu-i cash, vorba aia! 2-10!!! Veniți, facem un contract frumos, nu-i problemă. 2019 a schimbat multe și a schimbat bine (…). Trebuie să respectăm toate legile. Așa-i frumos! Nu suntem niște oameni nesemnabili”, a declarat Florin Salam într-un live pe Facebook.

Cine este cel mai bogat manelist din România

Primul loc în acest top trei îl ocupă detașat Nicolae Guță, cu o avere de 2 milioane de euro. Nici Florin Salam sau Adi Minune nu se lasă mai prejos. Dacă în urmă cu mulți ani își câștiga pâinea muncind ca sudor sau chelner, acum Nicolae Guță se lăfăie în bani. Acesta se laudă cu o avere de nici mai mult, nici mai puțin de 2 milioane de euro. Guță mai deține 3 palate în Petroșani, estimate la peste un milion de euro, dar și 2 locuințe într-un cartier de lux din Capitală.

Florin Salam ocupă locul doi, cu o avere aproximativă de 1,3 milioane de euro.

Pe locul al treilea în topul celor mai bogați maneliști se află Adi Minune. Acesta se laudă cu o avere de peste 1 milion de euro, 15 vile și 13 mașini.

Citește și...