De data asta, e oficial! S-a întâmplat acum, după 5 ani și jumătate de când Michael Schumacher e în comă

Publicat: 13/05/2019 | 12:13
De data asta, e oficial! S-a întâmplat acum, după 5 ani și jumătate de când Michael Schumacher e în comă

La cinci ani și jumătate de când Michael Schumacher este în comă, după accidentul pe care l-a suferit la schi, a fost luată o decizie-șoc. Cei mai m,ulți dintre fanii fostului pilot de Formula 1 au aflat vestea cu surprindere. Dar, totodată, așteaptă cu nerăbdare ca decizia să fie transpusă în realitate.

Este vorba despre un documentar referitor la viața și cariera lui Michael Schumacher, soția și tatăl fostului pilot fiind de acord cu această inițiativă, informează dailymail.co.uk.  Corinna Schumacher și Rolf Schumacher vor acorda interviuri despre starea lui Michael, tratamentele si concluziile medicilor, dar și despre întraga suferință familiei. Din primele informații rezultă că filmul ”Schumacher” va fi lansat în decembrie.

Jean Todt, fostul șef al lui Schumacher de la echipa Ferrari, a declarat pentru L’Equipe că „Există speranță că situația se va îmbunătăți. Eu sunt foarte apropiat de Michael și familia sa, poate chiar mai apropiat decât dacă accidentul nu s-ar fi petrecut”.

Michael Schumacher

Totuși, starea de sănătate a lui Michel Schumacher rămâne un mister

Michael Schumacher a fost transportat, cu elicopterul – la finalul lunii decembrie a anului trecut – în insula Mallorca, acolo unde, a scris Bunte, și-a aniversat împlinirea vârstei de 50 de ani. Lângă el s-a aflat  întreaga familie.

Citește și: MINUNE! MICHAEL SCHUMACHER, PRIMA APARIȚIE ÎN PUBLIC DUPĂ 5 ANI DE COMĂ

Totuși, dincolo de informațiile optimiste care îi fac pe fanii lui Michael Schumacher să creadă cu tărie în însănătoșirea acestuia, starea sa de sănătate rămâne un mister. Fostul pilot de Formula 1 s-a accidentat grav la schi, în finalul anului 2013, suferind un traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală.

El a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat la un spital din Lausanne, în 2014. În același an, Schumacher a fost externat și a fost tratat în propria locuință din Elveția.

Citește și...