Minune! Michael Schumacher, prima apariție în public după 5 ani de comă

Publicat: 15/02/2019 | 09:32
Minune! Michael Schumacher, prima apariție în public după 5 ani de comă

Într-adevăr, fanii au fost luați prin surprindere atunci când au aflat că Michael Schumacher a apărut în public pentru prima oară după 5 ani de comă. Toți cei care au crezut și cred în recuperarea miraculoasă a marelui pilot de Formula 1 sunt din ce în ce mai optimiști și încep spere în… minuni. 

Michael Schumacher a fost mutat într-o locație nouă, mai exact la Mallorca. S-a întâmplat încă de pe data de 20 decembrie 2018, însă informația a fost abia acum făcută publică. Mutarea lui a fost făcută cu scopul de a petrece sărbătorile de iarnă, dar și ziua sa de naștere.

Citește și: ANUNȚUL DESPRE MICHAEL SCHUMACHER A FOST FĂCUT! SE ÎNTÂMPLĂ LA APROAPE 5 ANI DE LA ACCIDENT

Michael Schumacher se află în stadiul de recuperare în urma teribilului accidentului pe care l-a avut la ski. Fostul pilot de Formula 1 a fost transportat de familie cu elicopterul într-o vilă de lux din Mallorca. Este vorba despre locuința de 1500 de metri pătrați a președintelui de la Real Madrid, Florentino Perez. Bărbatul a decis să-și vândă vila în momentul în care soția lui a murit.

Vila de la Mallorca este situată pe un munte cu vedere către mare.  Michael Schumacher a fost văzut înfășurat într-o pătură maro, sub un umbrar, însoțit de cadre medicale cu măști chirurgicale la gură, dar și bodyguarzi, conform reviste Bunte.

Michael Schmacher, pentru prima oară în public după 5 ani

Citește și: ULTIMA ORĂ! FAMILIA LUI MICHAEL SCHUMACHER A DAT VESTEA CEA MARE, DUPĂ 5 ANI DE COMĂ

Citește și...