De luni, 2 iulie, matinalii de la “Neatza cu Răzvan și Dani” și “Prietenii de la 11” își mută platoul

Publicat: 01/07/2018 | 16:22

De luni, 2 iulie, matinalii de la “Neatza cu Răzvan și Dani” și “Prietenii de la 11” își mută platoul la Therme, de unde vor transmite live într-o atmosferă exotică. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Cu voie bună și energie pozitivă, prezentatorii le pregătesc celor din fața micilor ecrane multe surprize speciale: interviuri cu artiști din afara granițelor în exclusivitate, invitați de seamă, palmieri, nisip și multă culoare, toate vor asigura dimineți de vacanță telespectatorilor.

Atmosferă incendiară de luni, 2 iulie, la Therme

Va fi o atmosferă incendiară

De la prima cafea a dimineții, familia “Neatza cu Răzvan și Dani” va încânta cu jocuri estivale dinamice într-o atmosferă relaxantă, iar muzica în aer liber va fi asigurată în fiecare zi de către un alt DJ talentat. Prietenii de la 11le dau întâlnire celor din fața micilor ecrane cu cei doi zei ai muzicii latino, Maluma și Luis Fonsi, care fac mărturisiri în exclusivitate în două interviuri speciale. Și Paris Hilton, vedeta internațională consacrată de peste ocean, le va transmite un mesaj românilor cu ocazia Zilei Americii. Ca de obicei, Florin Ristei va răspunde unor provocări muzicale, iar Diana Munteanu se va asigura că peisajul de vacanță se va împleti cu chef de distracție.

Așadar, vara de 100 de zile va asigura surprize nenumărate. Începând cu 2 iulie, cele două show-uri de la Antena 1 își vor muta platoul la Therme, de unde vor transmite de luni până vineri, urmând ca din 9 iulie ambele să revină acasă, în studiourile de filmare. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și...