Acasă » Exclusiv » Afaceristul care a fost otrăvit cu mercur povestește cum omul său a ajutat-o pe fosta Miss! DE NECREZUT: aghiotantul și amanta au complotat împotriva milionarului!

Afaceristul care a fost otrăvit cu mercur povestește cum omul său a ajutat-o pe fosta Miss! DE NECREZUT: aghiotantul și amanta au complotat împotriva milionarului!

De: Delina Filip 18/03/2022 | 23:40

Adrian Petru Luca, „Regele Banatului”, s-a „răsculat” împotriva aghiotantului, omul de încredere prin intermediul căruia îi trimitea bani fostei amante, Andreea Coman. Bărbatul este acuzat că l-ar fi escrocat, alături de femeie, pe Adrian Petru Luca cu sume importante de bani, iar acum omul de afaceri îl dă în judecată. CANCAN.RO are toate detaliile, dar și, cel mai important, documentul depus la instanță! 

Scandalul dintre milionarul Adrian Petru Luca și fosta amantă Andreea Coman a ținut primele pagini ale ziarelor. Afaceristul timișorean o acuza pe „Miss Supranational Europe” că l-ar fi otrăvit cu mercur, iar în acest sens i-ar fi făcut nu mai puțin de 20 de plângeri, în care o acuză inclusiv de înșelăciune, șantaj și îmbogățire fără justă cauză. Acum, a venit rândul omului care-i servea drept „paravan”, atunci când milionarul își făcea veacul prin Capitală.

(CITEȘTE ȘI: “SOCRII” AU CERUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA BOGĂTAȘULUI! SCANDALUL DINTRE “REGELE BANATULUI” ȘI MISS EUROPA 2018 CONTINUĂ)

„Regele Banatului” își dă aghiotantul în judecată!

O adevărată informaţie-bombă a ajuns în posesia Departamentului de Anchete Speciale (DAS) al CANCAN.RO: Milionarul Adrian Petru Luca își acuză șoferul că l-ar fi escrocat. A depus în acest sens și o cerere de chemare în judecată, document în posesia căruia CANCAN.RO a intrat. 200.000 de lei plus dobândă și o altă sumă, de 551.500 de lei, primită de șofer pentru „executarea” unor misiuni, cere Adrian Petru Luca în instanță!

Cererea prin care Adrian Petru Luca solicită chemarea în judecată a șoferului

Bărbatul, un bucureștean pe care îl mandata frecvent Adrian Petru Luca pentru a-i face diverse treburi administrative, inclusiv să-i dea amantei banii pe care el îi trimitea periodic din Timișoara, ar fi „jucat” la două capete. Pe de o parte, ar fi „pozat” în omul de încredere al milionarului, iar pe de altă parte, s-ar fi „aliat” cu amanta. Totul pentru a-l escroca pe afacerist! Cel puțin asta susține Adrian Petru Luca! Milionarul are de gând să își recupereze banii pe care i-a pierdut și la două cazinouri din București, considerând că nu a avut mintea limpede atunci când a jucat, fiind otrăvit cu mercur.

Adrian Petru Luca își acuză șoferul că l-ar fi escrocat!

Suma de 200.000 de lei ar fi fost ridicată de „aghiotant” pe 23 iunie 2020 de la casieria Grand Casino Bucharest, aflată la hotelul Marriott.

„Astfel, în data de 23.06.2020, față de aspectul că subsemnatul eram obosit, nemaiputând să mă prezint personal la casieria cazinoului, urcând să mă odihnesc într-una dintre camerele hotelului, am dat mandat verbal pârâtului care mă însoțea, să ridice pentru mine suma de 200.000 de lei, câștigată în acea zi la cazinou.

În considerarea faptului că subsemnatul eram un client cunoscut de către personalul cazinoului, fiind de asemenea cunoscut și pârâtul, ca fiind o persoană apropiată, care mă însoțea frecvent, acesta a executat mandatul și a ridicat banii de la casieria cazinoului”, se arată în chemarea în judecată făcută de Adrian Petru Luca.

 

În cererea de chemare în judecată, milionarul solicită ca „mandatarul” să îi remită cei 200.000 de lei

Șoferul ar fi rămas cu banii pe care afaceristul îi transfera pentru amantă!

În actul menționat, Adrian Petru Luca mai susține că, deseori, prin intermediul șoferului, îi trimitea bani amantei, Andreea Coman, menționând de fiecare dată care era destinația sumelor: „Nuba+Mamaia+Mamaia”, Telefon Iphone 11 pro max”, „Transfer Poiana BV”, „Tabel servicii”, „Factură X5 plus spălat”, „Televizor”, „Media Galaxy”, „Telefoane”, „Mâncare și băutură”, „Cadouri Louis Vuitton”, „Galeriile Marriott”, „Televizor și mașină de spălat rufe”, „Mobilier” etc.

Sumele nu ar fi ajuns însă la amantă, fiind însușite de șofer, mai reclamă Adrian Petru Luca.

Sumele pe care Andrian Petru Luca i le trimitea șoferului pentru a i le da amantei Andreea Coman

Adrian Petru Luca a cunoscut-o pe Andreea Coman în 2018, fix anul în care tânăra a câștigat concursul de frumusețe „Miss Supranational Europe”. Cu toate că era căsătorit, cei doi ar fi avut o relație până când omul de afaceri i-ar fi cumpărat un apartament în valoare de aproximativ 800.000 de euro și i-ar fi donat 300.000 de euro, bani necesari achiziționării de mobilă.

Doar că, ulterior, Andreea ar fi decis să pună punct relației. Atunci ar fi hotărât milionarul să o acționeze în judecată, iar dosarele au început să curgă.  Acuzații de tentativă de omor, înșelăciune, violență verbală și multe alte capete de acuzare i-au adus pe cei doi în fața magistraților. Ulterior, bruneta a mers de mână cu „socrii” milionarului în fața oamenilor legii și a cerut ordin de protecție.

Cine este Adrian Petru Luca

Adrian Petru Luca este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România. A câștigat sume imense după ce a cumpărat terenuri exact acolo unde, la scurt timp, s-a construit centura Aradului și unde a fost proiectată Autostrada Vestului. Astfel, în 2009, Luca a câștigat 9 milioane de euro după ce a vândut mai multe terenuri pe care s-a construit centura de ocolire a Aradului. În 2010 și 2011, afaceristul a cumpărat și apoi a vândut mai multe parcele pe care s-a construit Autostrada Vestului, Timișoara-Arad.

Adrian Petru Luca este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România

În prima fază, pentru ultimele tranzacții, Luca ar fi avut de încasat aproape două milioane de euro, însă a contestat suma pe motiv că este prea mică și a solicitat 40 de milioane de euro, despăgubiri de la statul român, atât pentru terenurile pe care s-a construit centura Aradului, cât și pentru cele pe care este acum autostrada.

Adrian Petru Luca s-a însurat în anul 2009 cu Ana. Multimilionarul a ales să organizeze nunta într-un hotel de lux din Monte Carlo, alături de 100 de invitați. Nuntașii au fost aduși cu un avion închiriat de Luca special pentru acest eveniment, pentru care ar fi plătit 50.000 de euro. Petrecerea a avut loc la hotelul Monte Carlo Bay, unde prețul unei camere pornește de la 600 de euro, dar poate ajunge până la 3.000 de euro.

(VEZI ȘI: ANDREEA COMAN, MISS EUROPE 2018, ACUZATĂ CĂ A VRUT SĂ-L OMOARE PE MILIONAR. I-A PUS MERCUR ÎN MÂNCARE DUPĂ CE L-A SEDUS)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Instagram.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...