De nerecunoscut! Cum arată acum Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, câștigătorul sezonului 1

Publicat: 10/07/2020 | 13:38

Bogdan Mocanu și Bianca Comănici au fost marii câștigători ai sezonului 1 de la Puterea Dragostei. Plini de emoții, cei doi concurenți au așteptat finala cu sufletul la gură și se pare că amândoi au presimțit marea victorie. Acum, Bogdan este de nerecunoscut și are parte de toată aprecierea fanilor săi.

Primul sezon de la Puterea Dragostei s-a încheiat cu victoria lui Bogdan Mocanu și a Biancăi Comănici, iar cei doi concurenți au presimtit că ei vor fi marii câștigători. Mai exact, aceștia s-au fotografiat împreună, la începutul competiției, fără ca măcar să știe că aceasta va fi varianta finală a câștigătorilor.

„Multumesc din inima! Am făcut această poza dinainte sa avem idee ca aceasta va fi formula de încheiere a acestui sezon! Felicitări @comanicibianca, meriti tot! Mi ati fost alături mereu iar cu bune si cu rele am reusit sa va transmit un pic din ceea ce am simtit eu in acest sezon, sentimente care m au ridicat deasupra tuturor. Este greu sa exprim tot ce simt însă va asigur ca emoțiile sunt profunde! Va multumesc din nou! Sunteti minunați”, a scris Mocanu pe o rețea de socializare, la momentul respectiv.

Bogdan Mocanu și Bianca Comănici

Bogdan Mocanu e complet transformat

În prezent, Bogdan Mocanu s-a schimbat și arată complet diferit. Fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a vopsit blond și este numai „pachete” de mușchi, așa că nu este de mirare faptul că are o mulțiiiime de admiratoare. Mai mult, pe Instagram, Bogdan Mocanu are nici mai mult, nici mai puțin de 550 mii de urmăritori, pe care îi ține la curent cu tot ceea ce face.

Recent, câștigătorul sezonului 1 de la Puterea Dragostei s-a fotografiat alături de Anna Lesko și Culiță Sterp, la filmările celui mai nou hit lansat de cei doi. Într-o notă de amuzament, Bogdan Mocanu le-a spus internauților că, în privința lui, urmează o mare surpriză, așa că nu a trecut mult și fanii săi s-au întrebat dacă nu cumva se va apuca și el de cântat. Ei bine, rămâne de văzut ce anume le pregătește fostul concurent de la Kanal D, celor care îl urmăresc!