Debut cu dreptul pentru CSM București în Champions League la handbal feminin!

Publicat: 14/09/2020 | 11:35
Debut cu dreptul pentru CSM București în Champions League la handbal feminin!

CSM Bucureşti a debutat cu o victorie, scor 31-26 (17-10) cu echipa franceză Metz Handball, duminică, în Sala Polivalentă „Ioan Kunst-Ghermănescu” din Capitală, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.


BILETUL ZILEI » ȚINTIM PROFITUL CU FOTBAL!

Bucureștencele au început în forță duelul, conducând „da capo al fine” iar la pauză au intrat cu un avans de șapte goluri, scor 17-10. În partea secundă, diferenţa de pe tabelă a crescut chiar la nouă goluri, 28-19, rezultat înregistrat în minutul 49, „tigroaicele” impunându-se cu 31-26.

Cum era de așteptat, Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare a meciului, trecându-și în dreptul său 12 goluri. Pe lângă Neagu, pentru bucureștene în duelul cu franțuzoaicele au mai punctat Barbara Lazovic- 5 goluri, Carmen Martin- 2 goluri, Elizabeth Omoregie- 3 goluri, Martine Smeets- 2 goluri, Crina Pintea- 2 goluri, Laura Moisă- 2 goluri, Alexandrina Barbosa- 1 gol, Gabriela Perianu- 1 gol, Siraba Dembele- 1 gol.

În celelalte partide din grupă, Team Esbjerg a învins-o în deplasare pe SG BBM Bietigheim cu 33-26, Rostov pe Don a câştigat la Budapesta cu FTC-Rail Cargo Hungaria, 26-25, iar Vipers Kristiansand s-a impus cu 27-26 la Ljubljana, cu RK Krim Mercator.

Următorul meci al CSM București în Liga Campionilor va avea loc pe 20 septembrie în deplasare cuTeam Esbjerg.