Debut de cantonament cu peripeții pentru moldovenii lui Stoican!

Autor: Cristian P
Publicat: 14/01/2019 | 11:39
Formația de primă ligă Politehnica Iaşi, clasată pe locul 9 în campionat după 21 de runde, își începe astăzi cantonamentul de iarnă cu peripeții.

Față de programul inițial, anunțat, moldovenii au ajuns în Turcia cu două zile întârziere după ce delegația ieșeană nu a putut pleca vineri din Iaşi spre Bucureşti, din cauza vremii nefavorabile, legătura spre Turcia fiind astfel ratată. În Capitală moldovenii au ajuns în serii, sâmbătă şi duminică, iar aseară lotul lui Poli a făcut deplasarea spre Antalya, via Istanbul.

Datorită acestui decalaj, ieșenii au fost nevoiți să annuleze testul cu FC Atyrau (Kazahstan), duel care trebuia să de dispute astăzi.

„Echipa ar fi fost obosită, nu avea sens amicalul. Rămân celelalte cinci partide amicale pe care le avem în program și anume: cu Korona Kielce (Polonia), pe 15, cu Esteghlal (Iran), pe 17, cu Dyosgyör (Ungaria), pe 20, cu Dinamo Zagreb (Croaţia), pe 21 şi cu Shkupi (Macedonia), pe 23 ianuarie. Flavius vrea să recupereze cele două zile pierdute, analizăm varianta de a ne întoarce pe 26 ianuarie”, a declarat Adrian Ambrosie, președintele executiv al formației Politehnica Iași.

În lotul de jucători pe care Stoican îl are la dispoziție se află în acest moment 25 de jucători, aceștia fiind: Rusu, Târnovanu; Gallego, Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Bădic, Panţîru; Danale, Patrick Petre, Platini, Sanoh, Qaka, Cioinac, Rus, Chelaru, Mihăescu, Flores, Sin, Zahari Enoh şi juniorii Cracea şi Ştefanovici, de la Sporting Vaslui.

Jucătorul Kizito va pleca astăzi spre Antalya, deoarece nu a obţinut încă viza pentru Turcia. De asemenea, în Antalya vor face joncţiunea cu echipa fotbaliştii pe care i-am împrumutat de la Craiova, Florin Gardoş şi Andrei Burlacu, care au ajuns mai devreme în Turcia cu Universitatea Craiova..

 

 

 

 

Citește și...