Scandalos! Decizia a venit azi, la 6 ani de la condamnarea lui Șerban Huidu pentru ucidere din culpă! Ce a decis Curtea de Apel

Publicat: 07/02/2019 | 11:35

Șerban Huidu a fost condamnat pe 7 februarie 2013, la patru ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, după accidentul din toamna anului 2011, în urma căruia și-au pierdut viața trei oameni.

Decizia definitivă a Curții de Apel Brașov a prevăzut și o interdicție pentru Huidu de a se urca la volan în următorii 6 ani. Termenul respectiv a expirat ieri, așa că începând de astăzi, 7 februarie 2019, Șerban Huidu se poate urca din nou la vola, scrie Wowbiz.ro.

Tot ieri a expirat și termenul de 6 ani de supraveghere, în cadrul căreia Șerban Huidu era obligat să se prezinte regulat la serviciul de probațiune și să comunice orice schimbare de domiciliu sau de serviciu.

Șerban Huidu, două încercări ale destinului, trei vieți curmate, sechele permanente

La mai puțin de un an după ce era să moară la schi, în decembrie 2010, realizatorul de la Prima TV a fost autorul grav unui accident auto în care au murit trei oameni.

Pe lângă traumele lăsate de aceste drame, a avut de luptat și cu un val uriaș de antipatie, fiindcă mulți, foarte mulți l-au considerat vinovat pentru viețile curmate în octombrie 2011 în Timișu de Sus, județul Brașov.

”De fapt, din 2010 a început toată povestea, este destul de complicată și foarte subiectivă, adică fiecare om este făcut într-un anume fel. Nu pot să vin și să vând publicului larg rețeta succesului, pentru că fiecare percepe în stil propriu ce i se întâmplă. Ceea ce unui om i se poate părea o chestiune de viață și de moarte altuia i se poate părea o bagatelă. Dacă pentru un patron grăbit 500 de euro nici nu există, pentru un lucrător de zi cu zi 500 de euro e rata la banca. Așa că este foarte greu de vândut o rețetă…”, a declarat Șerban Huidu, la un moment dat.

Citește și...