Decizia care il poate ruina! Ce lovitura a primit Giovani Becali de la mama baietelului pe care a refuzat sa-l recunoasca

Publicat: 17/06/2014 | 00:41
Decizia care il poate ruina! Ce lovitura a primit Giovani Becali de la mama baietelului pe care a refuzat sa-l recunoasca

Desi se afla in inchisoare, femeia care i-a daruit un baietel lui Giovani Becali nu il iarta. Dupa ce el a cerut in instanta micsorarea pensiei alimentare pentru fiul sau, Aida Giurumescu vrea sa demonstreze ca acesta dispune de bani.
 

Chiar daca se afla dupa gratii, razboiul in instanta dintre Giovani Becali si Aida Giurumescu, femeia care i-a daruit un baietel dintr-o relatie extraconjugala, continua. Inainte sa fie inchis, Becali a solicitat reducerea pensiei alimentare pentru fiul sau, Bernhard, in varsta de 11 ani, pe care l-a dat in judecata. Aida Giurumescu nu a cedat, insa, iar acum vrea sa demonstreze ca fostul impresar are o situatie financiara care ii permite sa achite pensia alimentara. Valoarea acesteia a fost stabilita de instanta din Austria, tara in care Aida Giurumescu este stabilita impreuna cu fiul sau si unde s-a judecat procesul de paternitate intentat de aceasta lui Giovani.

Aida Giurumescu
Aida Giurumescu

Conform procedurii standard, instanta din Romania a recunoscut decizia definitiva si irevocabila a judecatorilor austrieci, astfel ca Giovani Becali este bun de plata. El a contestat, insa, decizia de a plati pensie alimentara retroactiva de 85.000 de euro, considerand ca suma este prea mare si cerand diminuarea acesteia. La aceasta suma, se mai adauga si cheltuielile de judecata, de aproape 5.000 de euro.

Acum cateva luni, pana sa fie inchis, impresarul si-a dat in judecata fiul si a cerut diminuarea pensiei alimentare
Acum cateva luni, pana sa fie inchis, impresarul si-a dat in judecata fiul si a cerut diminuarea pensiei alimentare

 

Fosta iubita ii verifica veniturile incasate anul trecut
Aida Giurumescu, care este de profesie avocat, vrea sa demonstreze in instanta ca impresarul isi permite sa achite acesti bani. Aceasta a luat la puricat bunurile mobile si imobile, societatile in care Becali detine calitatea de actionar sau asociat. El a facut solicitare catre SC Becali Sport pentru a verifica suma totala a veniturilor incasate de acesta in perioada iulie – decembrie 2013, incluzand orice sporuri si indemnizatii suplimentare salariului de baza si a cerut Federatiei Romane de Fotbal sa-i comunice care sunt comisioanele incasate de Becali in cursul anului trecut din contractele semnate in calitate de impresar sportiv.

Giovani Becali si Aida Giurumescu au avut o relatie la inceputul anilor 2000
Giovani Becali si Aida Giurumescu au avut o relatie la inceputul anilor 2000

Au avut o relatie la inceputul anilor 2000
Giovani Becali si Aida Giurumescu au trait o poveste de dragoste, la inceputul anilor 2000, din care a rezultat un baietel. Impresarul nu si-a recunoscut, insa, niciodata copilul. Aida Giurumescu l-a actionat in judecata in Austria, iar magistratii de acolo i-au dat castig de cauza. Instanta austriaca a stabilit ca Becali este tatal pustiului, caruia trebuie sa-i plateasca 85.000 de euro pensie alimentara retroactiva.
Claudia Voicu

CITESTE SI:

Scandal in masina! Ce-a patit Giovani Becali in duba, pe drumul spre puscaria din Slobozia!

Giovani Becali, in genunchi in puscarie! A izbucnit in lacrimi dupa ce l-a vazut pe varul Gigi la TV, facand ASTA!

Citește și...