Decizia de ULTIMĂ ORĂ luată de Poliția Română în cazul morții Israelei Vodovoz

Autor: Bogdan Stanescu
Publicat: 12/03/2018 | 16:58

Polițiștii au venit acasă la Israela Vodovoz, vedeta găsită moartă în propria locuință. Potrivit primelor informații, polițiștii anchetează decesul Israelei, fiind deschis azi-dimineață un dosar de moarte suspectă. Urmează să fie audiați mai mulți martori. 

Trupul Israelei este la IML, potrivit unor surse din cadrul anchetei. Israela a fost descoperită decedată vineri în baie. Nimeni nu mai vorbise cu ea de cinci zile. Vedeta era dezbrăcată. A fost nevoie de folosirea forței pentru a se putea intra în apartamentul ei, ușa fiind spartă de lucrătorii de la ISU.

Avocata Israelei se ocupă acum de actele necesare înmormântării în Israel. „Am vorbit cu copiii şi suntem în proces de a merge la Federaţia Evreiască. Aştept să iau legătura şi cu ambasada. Nu putem numi că o vom repatria, Israela are dublă cetăţenie, dar va ajunge acasă la copiii săi, în sânul familiei”, a spus Rodica Bucur, avocata care a reprezentat-o pe Israela. (VEZI ȘI: Primele imagini cu copiii Israelei Vodovoz! Băiatul are 44 de ani, iar fata are 42)

Poliția a venit acasă la Israela Vodovoz

Rămâne de văzut acum cine va moșteni banii și proprietățile celebrei Israela. În tinerețe, aceasta a fost o balerină apreciată. Ulterior, a devenit femeie de afaceri. În 2014 și-a făcut testamentul și avea o avere fabuloasă, de aproximativ 50 de milioane de euro. Din câte se pare, jumătate din avere va primi fostul ei soț, Liviu Arteni, de care a divorțat în decembrie 2016. Israela s-ar fi despărțit de acesta deoarece nu mai suporta agresiunile fizice la care bărbatul o supunea.

Copiii Israelei vor ca înmormântarea să aibă loc în țara ei natală

Vestea că mama lor a murit a căzut ca un trăznet pentru copiii Israelei, Hilla și Ianiv. Aceștia vor să o înmormânteze pe mama lor în țara ei natală, Israel.

 „În prezent, desfăşurăm procedurile pentru obţinerea actelor pentru transportul corpului neînsufleţit al Israelei Vodovoz în Israel, unde familia doreşte să o înmormânteze, ea având dublă cetăţenie, română şi israeliană. Trupul neînsufleţit al Israelei se află în prezent la INML şi încă nu se ştie cauza decesului”, a declarat avocatul Israelei, Rodica Bucur, potrivit Mediafax.
Citește și...