Decizia formidabilă luată de Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu și-a petrecut vacanța alături de milionarul cerchez! Fanii nu găsesc o explicație plauzibilă

Publicat: 09/09/2020 | 23:04

Afaceristul Alex Bodi a luat o decizie formidabilă după ce Bianca Drăgușanu și-a petrecut vacanța din Turcia în compania milionarului cerchez Cengiz Şıklaroğlu. În timp ce apropiații fostului soț al vedetei au o explicație plauzibilă, unii dintre fanii lui, nu înțeleg ce s-a întâmplat cu acesta de a ajuns la o asemenea concluzie.

Descoperă și: Cum a impresionat-o Cengiz Şıklaroğlu pe Bianca Drăgușanu! Apropiații i-au dat de gol pe cei doi și au spus totul despre relația lor

Alex Bodi, decizie formidabilă după ce Bianca Drăgușanu și-a petrecut vacanța alături de milionarul cerchez

Potrivit celor mai noi informații furnizate de oficialii de la Facebook și Instagram, Alex Bodi și-a închis cele două conturi pe care le avea pe cunoscutele rețele de socializare. Hotărârea lui a fost luată la scurt timp după ce fosta soție s-a întors în România din vacanța petrecută în locuri de lux din Turcia. Acolo, ea s-a întâlnit și a ieșit împreună cu Cerkes Cengiz, așa cum mai este cunoscut controversatul bogătaș. De altfel, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului, celebrul burlac a distribuit pe Instagram Stories unul dintre materialele apărute pe CANCAN.RO cu el și fosta prezentatoare de la Kanal D.

În această noapte, Bianca Drăgușanu a ieșit la o terasă de fițe în compania mai multor prietene, printre care se numără și Simona Chițac. “Long time no party. Let’s partying #happy #party #dance #smile #nightout #mygirls #queens #endlesssummer #fun #besttime @simona_chitac” este mesajul scris de fosta soție a lui Alex Bodi când a publicat poza de mai jos pe contul său de Instagram.

Nu rata: Cătălin Botezatu comentează, în premieră, ultimul “divorț” al Biancăi Drăgușanu. “Mai bine rămânea cu…”

Citește și: De ce au “divorțat”, de fapt, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: “A suspectat-o că îi face ochi dulci unui apropiat al clanului…”