Decizia luată de Betty Salam înaintea de naște! De ce a plecat de-acasă

Publicat: 16/05/2018 | 17:07

Fiica lui Florin Salam va deveni mamă pentru prima oară, iar tatăl ei își dorește cele mai bune condiții pentru ea, așa că a luat decizia de a o muta în vila lui din Berceni. 

Betty Salam se pregătește de două evenimente mari în cursul acestui an: se va căsători și va deveni mămica unui băiețel. Sarcina a luat-o mprind surprindere, a declarat ea, mai ales că știa despre Cătălin, iubitul ei, că are probleme de infertilitate. Iată că minunea s-a întâmplat, iar acest lucru i-a făcut mai fericiți ca niciodată.

Conform unor surse Spynews, tot de dragul copilului care urmeză să se nască, Betty Stoian şi iubitul ei s-au mutat într-o altă casă. Cei doi au renunţat să mai stea la bloc şi s-au mutat în vilă familiei, mai exact în casa lui Florin Salam, din Berceni.

Ei au luat această decizie, gândindu-se că micuţul lor va avea nevoie de spaţiu pentru a se juca. Intenţionează să îi monteze un tobogan şi să îi amenajeze un loc de joacă în curte, iar decizia luată a fost foarte bine primită de familia lui Betty Salam.

Citește și Betty a uimit pe toată lumea după ce şi-a făcut ASTA. La ce schimbare a recurs fata lui Florin Salam!

Citește și...