Decizia luată de Mircea Rednic la Dinamo: „Singurul jucător care merită e Dan Nistor!”

Publicat: 01/02/2019 | 20:29

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a anunțat vineri o schimbare în metodele de premiere ale echipei. Concret, jucătorii nu vor beneficia de niciun fel de prime, dacă ajung în play-out.

De la revenirea sa la Dinamo, Rednic și-a premiat de mai multe ori jucătorii, însă spune că această tactică nu va mai fi de actualitate dacă echipa nu se califică în play-off, anunță gsp.ro.

„La Dinamo, singurul care își merită salariu e Dan Nistor, ceilalți sunt datori. Toți vor să câștige 9-10.000 de euro, dar s-o facă prin meciuri câștigate și performanță.

Am făcut o strategie și am hotărât că nu vor mai fi prime dacă ajungem în play-out! Dinamo n-are ce căuta în play-out!

Vor fi prime normale în campionatul regulat, iar în play-off primele se vor dubla. Jucătorii au tot interesul să joace bine. La Dinamo se va plătit doar performanța. Când un jucător nu reacționează nici la prime înseamnă că nu îl interesează. Vreau jucători care vor performanță”, a declarat Mircea Rednic, la Radio Dinamo 1948.

Cu 5 etape înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo e pe locul 11, cu 22 de puncte, la 9 lungimi de Astra Giurgiu, ocupanta locului 6.

Citește și...