Decizia pe care Laurette a luat-o cu privire la soţul ei, aflat după gratii: ”Sunt o femeie liberă şi…”

Publicat: 26/01/2018 | 00:29
Decizia pe care Laurette a luat-o cu privire la soţul ei, aflat după gratii: ”Sunt o femeie liberă şi…”

Laurette este decisă să tranşeze disputa cu soţul ei, Ciprian Nistor, aflat după gratii. Soţul a acuzat-o de infidelitate, aşa că vedeta vrea să încheie cât mai repede relaţia care e prinsă acum doar în actele de căsătorie. 

„Sunt o femeie liberă şi fără obligaţii. Divorţez! Aştept să primesc citaţia, să ştiu când trebuie să mă prezint la divorţ”, a spus mulatra. 
 
Şi Nistor vrea să regleze cât mai rapid conturile.  
 
”În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri, fapt ce a generat şi întreţinut o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă şi de starea de deţinere în care mă aflu, pentru a întreţine cu diverse persoane relaţii extraconjugale, unele contra cost. Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoştinţă de rude şi prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situaţia de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceştia, imediat ce voi intra în posesia lui. Considerând că relatiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ”, scrie în motivarea cererii de divorţ pe care Ciprian Nistor a depus-o.