Decizie bulversantă. Oana și Viorel Lis au făcut anunțul tranșant, după 7 ani de căsnicie: „Da, e adevărat”

Publicat: 30/03/2019 | 11:08
Decizie bulversantă. Oana și Viorel Lis au făcut anunțul tranșant, după 7 ani de căsnicie: „Da, e adevărat”

21 de ani de relația. Poate că, acum 20 de ani, nimeni nu ar fi crezut că relația dintre Oana și Viorel Lis va fi atât de lungă. Mai mult ca sigur că nimeni nu ar fi pariat pe o asemenea relație longevivă, însă realitatea demonstrează că Oana și Viorel sunt un cuplu ”sudat”.

Cei doi au fost invitați în emisiunea ”Răi da` buni” și s-au dovedit a fi, încă o dată, plini de umor și energie pozitivă. Viorel Lis a insistat chiar și asupra faptului că intenționează să se recăsătorească dacă va atinge vârsta de… 90 de ani. Iar Oana Lius, în stilu-i inconfundabil, a conchis că Viorel – nemaifiind primar al Capitalei – ”nu mai are cu cine să facă figuri”.

„Este prima dată când am ieşit aşa din casă, respectul pe care ţi-l port m-a determinat să vin (…) Dacă trăiesc până la 90 de ani mă voi recăsători” , a spus glumeţ Viorel Lis.

„Facultatea m-a schimbat foarte mult. Nu că sunt mai deşteaptă decât tine dar am materia mai de actualitat (…) Eu când l-am cunoscut pe Viorel era primar general şi acum a rămas doar cu mine, nu mai are cu cine să facă figuri”, a completat Oana Lis în cadrul emisiunii „Răi da` buni”.

Oana și Viorel Lis, o relație de lungă durată

Citește și: OANA LIS, ANUNȚ ȘOCANT FĂCUT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP: „VIOREL ERA VIU ACUM 10 MINUTE ȘI..”

Oana Lis și Viorel Lis împlinesc 7 ani de căsnicie

Cuplul are 21 de ani de relaţie şi anul acesta vor face împlini 7 ani de căsnicie. S-au cunoscut pe 30 decembrie 1998 şi sunt de nedespărţit de atunci.

„E rău că a făcut facultate. Eu am făcut două facultăţi bune, Energetica şi Economia Industriei, adică facultăţi serioas (…) A depăşit anumită treaptă, este foarte deşteaptă. Facultatea a deschis-o, a învăţat-o multe (…) Atât de mult ţin la tine că dacă ai alege să ai altă viaţă nu m-aş împotrivi, nu vreau s-o ţin în loc”, a concluzionat Viorel Lis.

Citește și: OANA LIS A IZBUCNIT ÎN LACRIMI CÂND A AUZIT CARE ESTE ULTIMA DORINȚĂ A LUI VIOREL LIS, ÎNAINTE DE A MURI

Citește și...