Decizie de ultima oră! Brigitte și Pastramă se căsătoresc astăzi

Autor: I.D.
Publicat: 27/05/2019 | 15:08

Relația celor doi a evoluat foarte repede după ce au ieșit din ”Fermă” și au început să pună în aplicare toate planurile pe care și le-au propus. Iar primul pe listă este căsătoria! Cei doi urmează să se cunune civil, astăzi, la Primăria Voluntari. 

Relația dintre Brigitte Năstase și Florin Pastramă a început pe parcursul filmărilor la emisiunea ”Ferma”. Mulți au crezut inițial că între ei este vorba doar de un scenariu sau de un foc de paie, nicidecum de ceva serios.

Astăzi, însă, cei doi se pregătesc să facă un pas foarte important în relația lor, și-anume să se căsătorească civil. Potrivit unor surse, cei doi ar urma să se prezinte astăzi  la Primăria Voluntari, acolo unde va fi organizată o ceremonie foarte intimă.

Brigitte Năstase se află la a patra căsnicie. Primul ei bărbat, Octavian Sfăt, a murit în 2002, apoi fostul manechin a fost partenera lui Ovidiu Torj, din 2006 până în 2010, pentru ca în 2013 să se mărite din nou, cu fostul mare tenismen Ilie Năstase, de care s-a separat anul trecut. Brigitte are doi copii, Robert (18 ani), din prima căsnicie, și Sara (10 ani), din căsnicia cu Ovidiu Torj).

Citește și...