Decizie importantă în cazul amenzii de 5.000 de lei dată mamei Luizei Melencu! Ce au hotărât cei de la DIICOT

Publicat: 03/10/2019 | 16:26
Decizie importantă în cazul amenzii de 5.000 de lei dată mamei Luizei Melencu! Ce au hotărât cei de la DIICOT

 Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) anulează amenda de 5.000 de lei dată mamei Luizei Melencu, întrucât aceasta s-a prezentat în cele din urmă la prelevarea de probe biologice, au declarat pentru surse judiciare.

Citește și: A apărut încă o victimă a lui Gheorghe Dincă: “Îi curgea scuipatul pe mine. M-a prins și..”

DIICOT anulează amenda de 5.000 de lei dată mamei Luizei Melencu

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) anulează amenda de 5.000 de lei dată Monicăi Melencu, mama Luizei Melencu, întrucât aceasta s-a prezentat în cele din urmă la prelevarea de probe biologice, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Citește și: BOMBĂ: “Alexandra trăiește și este în Tunisia”. Anunț surprinzător făcut de familia elevei răpite de Gheorghe Dincă

Luni, Monica Melencu, mama Luizei Melencu, s-a prezentat la sediul Institutului Național de Criminalistică pentru prelevarea de noi probe biologice și de ADN, la ieșirea femeia acuzând că a fost obligată și amenințată de un comisar de poliție să dea probele. Ulterior, șeful Poliției Române a dispus verificări interne după acuzațiile Monicăi Melencu.

Anterior, Monica Melencu fusese amendată cu 5.000 lei pentru că a refuzat inițial să se prezinte pentru prelevarea probelor biologice.

Citește și...