Decizie șocantă! Cameron Diaz renunță la cariera de actriță. „Știu că mulţi nu vor înţelege dar…”

Autor:
Publicat: 11/08/2020 | 11:15
Decizie șocantă! Cameron Diaz renunță la cariera de actriță. „Știu că mulţi nu vor înţelege dar…”

Cameron Diaz este una dintre actrițele cel mai apreciate de la Hollywood. Blondina are o experiență vastă și de-a lungul timpului a fost distribuită în rolurile principale în multe filme. Însă a decis să renunțe la tot.

Cameron Diaz a renunța la actorie și la toate lucrurile pe care această meserie le oferă. Vedeta de la  Hollywood își dorește să părăsească lumina reflectoarelor și să se concentreze pe viața ei privată. Se pare că toate aceste lucruri au la bază faptul că actrița își dorește liniște, vrea să stea departe de agitația mondenă și să se concentreze pe familia ei.

Într-un potcast al actriţei Gwyneth Paltrow, aceasta a mărturisit care sunt motivele care stau la baza alegerii ei. (CITEȘTE ȘI: PREMIERĂ ÎN LUMEA CINEMATOGRAFICĂ! TOM CRUISE, PRIMUL ACTOR CARE VA PLECA ÎN SPAȚIU PENTRU REALIZAREA UNUI FILM)

Mi-am găsit liniştea sufletească pentru că în sfârşit aveam grijă de mine. Este un lucru ciudat, ştiu că mulţi nu vor înţelege, dar este foarte intens să lucrezi la acel nivel şi să fii atât de cunoscut. Este multă energie care vine spre tine mereu când eşti cu adevărat vizibil ca actor, când te întâlneşti cu presa şi te afişezi.”, a declarat vedeta.

Își dorește să se dedice familiei

Cameron Diaz a devenit mămică la sfârșitul anului 2019, iar acest lucru i-a schimbat viața. Vedeta își dorește să se dedice vieții de familie așa că a renunțat la tot. În anul 2015, Cameron Diaz s-a căsătorit cu chitaristul trupei Good Charlotte, rodul căsătoriei acestora fiind Raddix, fiica lor, (VEZI ȘI:ACUZAȚII TERIBILE! MAMA CÂNTĂREȚEI MARIAH CAREY ESTE DATĂ ÎN JUDECATĂ DE FIICA SA. ACEASTA ESTE ÎNVINUITĂ DE RITUALURI SATANICE ȘI ABUZURI ASUPRA MINORILOR)

„M-am oprit şi m-am uitat cu adevărat la viaţa mea. Când faci un film, le aparţii. Eşti acolo 12 ore pe zi, luni la rând, nu ai timp pentru nimic altceva. Simţeam nevoia să ştiu că pot avea grijă de mine, că ştiu cum să fiu un adult” A mai spus Cameron Diaaz