Declaratii surprinzatoare despre accidentul de schi in care a fost implicat Schumacher: „A facut…”

Publicat: 31/12/2013 | 18:16
Declaratii surprinzatoare despre accidentul de schi in care a fost implicat Schumacher: „A facut…”

Accidentul la schi suferit de Michael Schumacher a fost cauzat de o "inlantuire de circumstante nefericite" si nici intr-un caz de viteza excesiva a fostului pilot german, a declarat, marti, atasatul de presa Sabine Kehm la Grenoble, informeaza AFP.

„Casca lui s-a spart. Dar asta nu inseamna ca Michael schia cu viteza. S-a lovit de o piatra la un viraj. A fost o inlantuire de circumstante nefericite. El a facut o manevra normala pentru un viraj”, a declarat Sabine Kehm, care a precizat ca accidentul s-ar fi putut produce si la „10 km/h”.

Sabine Kehm a mai spus ca Michael Schumacher nu era doar cu fiul sau cand s-a produs accidentul, ci cu un „mic de grup de prieteni”, scrie Mediafax.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a fost ranit grav intr-un accident la schi, la sfarsitul saptamanii trecute, a fost operat pentru a doua oara, in noaptea de luni spre marti, au anuntat medicii de la spitalul din Grenoble, in care este internat germanul.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica, in statiunea Meribel.

Germanul a fost operat imediat prima data la scurt timp dupa ce a fost transportat la spital.

Schumacher este in coma indusa, suferind de leziuni craniene.

R.N.

Citește și...