Declaratii uluitoare direct din dormitorul sotilor Prigoana, dupa impacare! “Adriana si-a reglat hormonii…”

Publicat: 11/06/2014 | 18:42
Declaratii uluitoare direct din dormitorul sotilor Prigoana, dupa impacare! “Adriana si-a reglat hormonii…”

Scandalul dintre Prigoana si Adriana Bahmuteanu a tinut in ultimele doua saptamani, prima pagina a ziarelor. Cand nimeni nu se astepta sa ajunga la un punct comun, cei doi au dat vestea cea mare. Bahmuteanca si sotul ei au petrecut noaptea impreuna.

S-au iubit, s-au despartit, s-au balacarit si iar s-au iubit. Pare ca circul nu mai are sfarsit intre cele doua vedete.

Dupa ce s-a trezit cu intampinarea de divort prin posta, Silviu Prigoana a luat foc si a declarat ca se desparte definitiv de Adriana. Si cand mariajul lor era pe cale sa se termine din nou in fata judecatorilor, iata ca lucrurile au luat o intorsatura neobisnuita. Cei doi au petrecut noaptea impreuna si s-au comportat ca un cuplu normal.

„Va rog sa nu o mai sunati pe Adriana, pentru ca ea este langa mine. Daca vreti, va dau telefonul sa vorbiti cu ea. Eu am facut dragoste, iar Adriana si-a reglat hormonii”, a declarat acesta la Antena 1.

Nici Adriana nu s-a lasat mai prejos, moment in care cei doi s-au luat la cearta chiar in timpul emisiunii. „Daca vreti sa mai aflati ceva, eu zic sa ma sunati pe mine, pentru ca nu vrea sa imi dea telefonul lui”, a declarat de partea cealalta Adriana Bahmuteanu.

Adriana si Prigoana

In pragul celui de-al saptelea divort

Adriana si Silviu au divortat de sase ori, s-au impacat de sapte, mai de dor, mai de dragul copiilor. Indiferent care dintre aceste motive ar fi contat cel mai mult, un lucru este clar: Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se iubesc mai mult decat sunt dispusi sa recunoasca.

L.L
 

Citește și...