Declarațiile uluitoare ale colegelor Luizei Melencu după audieri: ”În loc să vorbim despre Luiza, el mă întreba de viața mea personală”

Autor: A.N.
Publicat: 16/10/2019 | 19:17
Declarațiile uluitoare ale colegelor Luizei Melencu după audieri: ”În loc să vorbim despre Luiza, el mă întreba de viața mea personală”

Declarațiile uluitoare ale colegelor Luizei Melencu după audieri. Tinerele susțin că au primit multe întrebări irelevante și că au fost umilite de oamenii legii.

„La început au încercat cei de la Poliţie să dea vina pe mine, că mi-au spus că eu sunt de etnie romă şi noi umblăm cu fete la stradă, ceea ce nu e adevarat. Familia mea e foarte cuminte, suntem cunoscuti în Craiova. Domnii de aici de la Poliţie tot spuneau că eu sunt de vină, eu cu iubitul meu, cu verii mei că o avem pe Luiza la stradă. S-a întâmplat când am fost prima dată audiată şi am venit aici, la trei luni de la dispariţia Luizei.

Am râs când am auzit acele vorbe. Au început să mă ia la bâză pe mine, mi-au spus că eu sunt ţigancă şi de ce nu sunt măritată până la vârsta asta, că trebuia să mă mărit de la 14 ani deja. Le-am spus că la mine în familie nu este aşa ceva şi au început să-mi spună la fel de Luiza. Că ea sigur a fugit cu un Făt-Frumos. M-am simţit foarte rău, m-am simţit jignită. Procurorul de la DIICOT care se ocupa de cazul Luizei a început să mă ia la bâză, să mă întrebe de ce nu sunt măritată. În loc să vorbim despre Luiza el mă întreba de viața mea personală”, a povestit una dintre colegele Luizei Melencu, potrivit România TV.

De asemenea, o altă colegă a mărturisit că a primit multe întrebări irelevante. (CITEȘTE ȘI: SORA LUI GHEORGHE DINCĂ, DECLARAȚII ULUITOARE: ”NU TREBUIA SĂ RECUNOASCĂ!”)

„Vor să lungească cazul cu mult. În loc să caute fetele, ei stau să ne întrebe cu ce se îmbrăca şi pe unde ieşeam. Nu văd care-i rostul (…) M-a întrebat când am vorbit ultima dată cu ea. Le-am spus că cu 4 zile înainte, dacă avea prieten, cu cine stătea în cămin. Mi-au pus aceleaşi întrebari ca de obicei. (…) Nu cred că este moartă, în niciun caz. Îşi bat joc de cazul asta în ultimul hal. În loc să caute fetele, caută probe care se plantează. Îşi bat joc de cazul ăsta”, a mai declarat o altă colegă a Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă, transferat pe 1 octombrie în Spitalul Penitenciar Jilava

Gheorghe Dincă a fost transferat pe 1 ocrombrie, din Arestul Central, în Spitalul Penitenciar Jilava, „pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”, a anunțat, la acea vreme, Poliția Română. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE SCRIE PRESA DIN ITALIA DESPRE CAZUL DIN CARACAL: “GHEORGHE DINCĂ A LUAT-O PE ALEXANDRA ȘI A…”)

În ce le privește pe cele două victime, suspectul a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Vizavi de Luiza, bărbatul a spus că, deși s-ar fi înțeles cu el să facă sex, fata ar fi râs de el pe motiv că este gras și bătrân. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea a murit pe loc.

În ce privește vazul Alexandrei, Dincă a povestit că, după ce s-a înțeles cu ea să facă sex pentru suma de 50 de lei, a dus-o acasă, unde a legat-o cu o sfoară ca să nu fugă. Acum, suspectul regretă faptul că, susține el, i-ar fi lăsat “sfoara prea lungă”. Așa ar fi putut victima să ajungă la un telefon și să sune la 112. La un moment dat, Dincă, ar fi intrat la ea, iar fata l-ar fi anunțat că “pleacă acasă”. Refuzurile ei repetate l-a fi înfierbântat, iar la un moment dat, ar fi lovit-o cu pumnul, în mod fatal, ca și în cazul Luizei.

Citește și...