Delia Antal, mesaj sfâşietor pentru tatăl mort! Actriţa a dezvăluit cel mai mare regret al ei

Publicat: 17/10/2017 | 15:19
Delia Antal, mesaj sfâşietor pentru tatăl mort! Actriţa a dezvăluit cel mai mare regret al ei

Delia Antal suferă cumplit din cauza morţii tatălui ei şi încă nu poate trece peste faptul că nu-l mai are alături. Actriţa a dezvăluit cel mai mare regret pe care îl are, mărturisind totodată că este prima dată când a ascultat sfatul tatălui şi e cea mai bună decizie pe care a luat-o.

Delia Antal a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie în care apare alături de tatăl ei. Actriţa a scris în dreptul imaginii un mesaj sfâşietor dedicat părintelui ei plecat din această lume, în care-i mărturiseşte că regretă că nu a apucat să-i cunoască fiul.

”Mi-e dor de tine, tată! Mi-ar fi plăcut să-mi cunoşti băieţelul. Îmi amintesc că tu ai fost cel care mi-a băgat în cap ideea că ar trebui să am un fiu, nici măcar nu ai spus copil, ci ai spus băiat. Eu ţi-am spus: ”O să aştept să întâlnesc bărbatul potrivit”, iar atunci tu mi-ai spus: ”Nu mai aştepta, pentru că el nu există. Fă-o pur şi simplu şi dă-i numele nostru de familie!” Iata-mă aici, tată, ascultându-te probabil pentru prima dată în viaţa mea. A fost cea mai bună decizie din viaţa mea de până acum. Tu eşti cu noi mereu. Şi am senzaţia că Aiden Sunrise seamănă perfect cu tine”, este mesajul emoţionant scris de Delia Antal pentru tatăl ei.

Delia Antal, mesaj sfâşietor pentru tatăl ei
Delia Antal, mesaj sfâşietor pentru tatăl ei