Delia Matache, fotografiată de sora sa goală prin casă! Vedeta iUmor, fără sutien și în lenjerie

Publicat: 17/11/2019 | 09:25

Delia Matache a fost filmată aproape goală prin casă chiar de propria soră. Oana Miheț a surprins-o pe jurata de la „iUmor” având doar bikinii pe ea. La scurt timp de la acest moment incendiar, imaginile cu extravaganta cântăreață au devenit publice. 

Citește și: Delia și Florin Salam, protagoniștii unui duet de senzație. Ce piesă au cântat împreună

Delia Matache, fotografiată de sora sa goală prin casă

Episodul demn de o scenă de film pentru adulți s-a petrecut în urmă cu câțiva ani. Cântăreaţa Delia a fost filmată în sânii goi, în baie, în timp ce se spăla în chiuvetă. Ea a observat după câteva secunde şi s-a ascuns după uşă, cerând un prosop.

Citește și: Delia, într-o vacanță de 5 stele în Maldive! Locurile exclusivite în care se relaxează cu soțul ei, înainte de concertul din Chișinău

Iniţial, nu s-a ştiut cine e autorul, dar mai târziu s-a descoperit că ar fi fost sora mai mică a Deliei, Oana, care s-a amuzat filmând-o cu telefonul. Întâmplarea pare să fi avut loc în 2009, relatează jurnaliștii de la apropotv.ro.

Citește și: Imagini +18 la iUmor! Cum apare Delia Matache e fără precedent în televiziunea din România

Înregistrarea realizată de Oana Miheț, sora cântăreței, a strâns milioane de vizualizări de când a fost publicată și până în prezent.

Citește și...