Denis Alibec şi Florin Andone, doriţi de Roy Hogson la Crystal Palace!

Publicat: 12/10/2017 | 11:26

Fotbaliştii români Denis Alibec şi Florin Andone ar putea face un cuplu de vis în atacul celor de la Crystal Palace. Formaţia din Premier League este decisă să pună la bătaie pentru cei doi aproximativ 20 de milioane de euro. 

Deportivo solicită în schimbul lui Florin Andone 15 milioane de euro în timp ce Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că nu renunţă la Alibec decât pentru o sumă considerabilă, însă unele surse susţin că finanţatorl FCSB l-ar da şi pe 10 milioane de euro pe atacantul de 26 de ani.

De altfel, Alibev, care a fost adus de la Astra contra sumei de două milioane de euro a fost şi în vară de a face pasul spre fotbalul englez, fiind dorit la vremea respectivă de gruparea de ligă secundă, Wolverhampton Wanderers. Becali a fost în vară de acord şi cu suma de transfer, 10 milioane de euro, însă tranzacţia nu s-a mai finalizat.

În cazul în care Palace va reuşi să-i transfere, Denis Alibec şi Florin Andone vor avea şansa să lucreze cu un nume greu al fotbalului din Albion, antrenorul celor de la Crystal fiind Roy Hodgson, ex-selecţionerul Angliei.

„Nu îmi fac probleme cu Alibec. Noi nu o să îl mai ţinem, am deja oferte pentru el şi cred că o să îl transfer. Denis avea ceva la spate, d-aia nu a mai jucat în ultimul trecut, dar i-a trecut. Pubalgia e altceva, aia e o problemă mai veche, dar el nu a jucat din cauza durerilor la spate”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

În acest tur, Denis Alibec n-a marcat niciun gol în Liga I. În schimb, Florin Andone a reuşit să-şi treacă în cont la Deportivo în cele şapte etape scurse până în prezent din La Liga, două goluri.

                  

Autor: Cristi P.

Recomandarea CIAO.RO