Denisa Hodișan și iubitul ei, fotografiați complet dezbrăcați în cadă! Dezvăluirea intimă făcută despre Flick, după ce s-a testat de coronavirus

Publicat: 25/07/2020 | 14:33
Denisa Hodișan și iubitul ei, Flick, și-au lăsat fără cuvinte apropiații și fanii cu una dintre cele mai noi postări făcute pe Instagram. Ei s-au lăsat fotografiați complet dezbrăcați în timp ce erau în cadă. Imaginea incitantă a fost însoțită de un mesaj în care modelul a dezvăluit un amănunt din viața sa intimă alături de domnul Rimă. Ieri, cei doi iubiți au fost testați pentru coronavirus înainte să se cazeze într-un hotel din Italia.

Află și: Flick în halat și Miss Planet 2019 topless, show erotic în balconul hotelului, la mare. A mușcat senzual din măr, apoi…

Denisa Hodișan și Flick, fotografiați complet dezbrăcați în cadă

După o zi plină cu emoții în care ea și iubitul său au fost testați pentru virusul mortal apărut în China (SARS-CoV-2)Denisa Hodișan a rememorat clipele în care s-a răsfățat cu o baie cu spumă alături de Flick într-un hotel de lux din Marbella. Atunci, ei au decis să imortalizeze unul dintre momentele din viața lor intimă: s-au pozat în timp ce erau complet dezbrăcați în cadă și realizatorul de emisiuni de radio îi spăla părul partenerei sale. Iar noaptea trecută, vedeta a făcut publică imagina și a dezvăluit ce îi spune iubitul ei în timpul unui asemenea moment intim.

“ I love it when he tells me poems while washing my hair (n.r.: Iubesc momentele în care el îmi spune poezii în timp ce îmi spală părul)💌 🖌 @flick_domnulrima #mine #romantic #manofmydreams #couplegoals #heart #happy #love #photooftheday #poet #king #couple #life #lifegoals #lifestyle #luxurylifestyle #moments #priceless #bubbles” este mesajul scris de șatenă pe contul ei de Instagram.

Poza incitantă a stârnit o mulțime de reacții, iar printre cei care au lăsat un comentariu se numără și fratele Denisei Hodișan. După cum puteți observa în imaginea de mai jos, Bogdan Hodișan sau Bobo, așa cum îi spun cei din familie și prietenii, i-a întrebat pe ce doi iubiți cine le-a făcut fotografia. Desigur… niciunul dintre ei nu a oferit un răspuns direct și au făcut diferite glume.

“Un cadru atât de suav, momentul vostru, Denisa. Te admiră pentru ceea ce face. Te respectă”, “Eu nu mă bag, da’ cine v-a facut poza?”, “Sunteți incredibili de frumoși!💜 Poza asta îmi aduce aminte de iubitul meu când mă spală pe cap. Țineți-o tot așa!👏” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a iubitei lui Flick.

Nu rata: Flick, picanterii despre cum a început relația cu noua iubită, Denisa Hodișan: “Ne apuca 7 dimineața la telefon”

Denisa Hodișan și Flick și-au surprins apropiații și fanii cu această poză în care apar complet dezbrăcați în cada plină cu spumă © Instagram
Denisa Hodișan și Flick și-au surprins apropiații și fanii cu această poză în care apar complet dezbrăcați în cada plină cu spumă © Instagram

Citește și: Ex-ginerele lui Gigi Becali a jucat la… trei capete în LOFT. Cum l-am filmat pe cel mai bogat puști al României “la vânătoare”

Cu ce se ocupă iubita lui Flick

“Am o școală de dezvoltare personală pentru copii, avem și modeling, teatru, educație financiară. Eu am terminat facultatea de matematică și am terminat modului pedagogic pentru a putea lucra cu copii. Eu fac cu copiii ceea ce cred că le lipsește din familie. Lucrăm cu copii de la 4 ani până la 16 ani”, a dezvăluit Miss Planet, așa cum a fost supranumită frumoasa brunetă, în cadrul unui interviu oferit la “Xtra Night Show”.