Ex-ginerele lui Gigi Becali a jucat la… trei capete în LOFT. Cum l-am filmat pe cel mai bogat puști al României “la vânătoare”

Publicat: 14/07/2020 | 23:42

Pe lângă pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru bolizii de lux, cel mai bogat puști al României este recunoscut și pentru succesul de care se bucură în rândul fetelor frumoase. Ex-ginerele lui Gigi Becali a jucat la… mai multe capete în LOFT. A „combinat” trei sexoase într-o singură noapte. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase.

Puștiul care a răvășit lumea bună cu ”garajul” lui de aproape două milioane de euro a demonstrat că este un veritabil ”vânător” nocturn. Într-o singură seară, Mihnea Grigoriu a făcut nici mai mult, nici mai puțin de trei „victime” în rândul frumoaselor care au petrecut pe litoral.(CITEȘTE ȘI: CEL MAI BOGAT PUȘTI AL ROMÂNIEI TRECE LA NIVELUL URMĂTOR. ȘI-A LUAT UN ROLLS ROYCE CULLINAN DE 350.000 € ȘI…)

Wekeendul trecut, CANCAN.RO l-a întâlnit pe ex-ginerele lui Gigi Becali în unul dintre cele mai renumite cluburi de la mare, LOFT Mamaia, unde a ales să petreacă alături de câțiva prieteni. Din câte se pare, Mihnea Grigoriu a profitat de escapada de la mare pentru a-și completa „palmaresul” în rândul frumuseților autohtone.  Tânărul n-a pierdut vremea în club și, la scurt timp după lăsarea serii, a început „asaltul” asupra „zânelor” care petreceau în jurul lui.

Mihnea Grigoriu, puștiul care a răvășit lumea bună cu ”garajul” lui de aproape 2 mil. €

Prima ”victimă”: o brunetă focoasă!

În primă fază, Mihnea Grigoriu a fost atras de farmecul unei brunete care se făcea remarcată prin culoarea outfit-ului. Tânăra în cauză purta o rochiță galbenă care-i punea în evidență talia de viespe. Șarmant din fire, Mihnea s-a retras cu bruneta la barul locației, unde, preț de câțeva minute, au stat la taclale. Cu toate că părea fermecat de frumusețea brunetei, după ce se pare că s-a ales cu un număr de telefon și/sau cont de Instagram, Mihnea s-a retras alături de prietenii lui la masă. (NU RATA: EX-„GINERELE” LUI GIGI BECALI DĂ “RESET” LA FIȚE. S-A AFIȘAT CU TREI CEASURI CARE, ÎMPREUNĂ, SAR DE 500.000 €)

Ex-ginerele lui Gigi Becali a jucat la… trei capete în LOFT

A doua mișcare: o sexoasă blondină!

La doar câteva minute distanță, puștiul care a răvășit lumea bună cu garajul său a repetat figura de la bar, dar de data aceasta a schimbat macazul și și-a încercat norocul la o blondă bine. Pe aceeași schemă, ex-„ginerele” lui Gigi Becali a discutat cu fata de parcă îi povestea un roman de dragoste. Cu toate că s-au întins la vorbă și s-au îmbrățișat tandru, Mihnea e ezitat să o condducă pe tânără la masa lui. (VEZI ȘI: FOSTUL ”GINERICĂ” AL LUI GIGI BECALI ȘI-A COMANDAT ULTIMUL MODEL DE BRABUS SUNT DOAR 10 EXEMPLE ÎN LUME, IAR PREȚUL E PE MĂSURĂ: 600.000 €!)

Mihnea Grigoriu, în plină acțiune la LOFT

Norocoasa serii: tipesa cu numărul 3!

Se pare că numărul trei e cu noroc pentru Mihnea. După tatonările cu bruneta și blonda, Mihnea Grigoriu a petrecut în compania unei roșcate extrem de focoase, la masa aflată alături de prietenii lui. În semn de apreciere, excentricul tânăr a ridicat-o pe roșcată la înălțime. Nu, să nu credeți că a făcut un gest ieșit din comun. La un moment dat, Mihnea a intrat în ritmul petrecerii și a dansat pe scaune alături de sexoasa roșcată, cu care se pare că și a părăsit locația. (CITEȘTE ȘI: DOI DINTRE CEI MAI BOGAȚI PUȘTI AI ROMÂNIEI AU BLOCAT ACCESUL PREȘEDINTELUI IOHANNIS & AMBASADORULUI SUA CU ”MONȘTRII” LOR DE APROAPE 400 MII €… COMPLICE LE-A FOST ”BURLĂCIȚA” LUI GIGI BECALI!)

O roșcată a fost câștigătoarea detașată a serii și a petrecut cu tânărul de bani gata

Și-a comandat ultimul model de Brabus

Mihnea Grigoriu este un tânăr care ştie să-şi facă intrarea și să impresioneze cu fiecare ocazie când apare în public. Este posesorul unuia dintre cele mai valoroase garaje din Capitală, de-a lungul timpului fiind văzut la volanul unor “bijuterii” exorbitante.

Două Lamborghini URUS  (320.000 de euro/ bucata), Ferrari FF (320.000 de euro), BMW X 5 M E 700 (200.000 de euro), Range Rover Mansory (200.000 de euro) şi Porsche Cayenne Hamann (175.000 de euro) sunt mașinile cu care fiul multi-milionarului a impresionat, în ultimii ani, pe stradă.

Mai nou, fostul ”ginerică” al lui Gigi Becali și-a achiziționat ultimul model de Mercedes Brabus, pentru care a scos din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 600.000 de euro. Suma colosală pare să fie pe deplin justificată și asta pentru că în lume sunt doar 10 exemplare. (NU RATA: MISS “PLANET 2019” L-A COMBINAT PE DOMNUL RIMĂ! PRIMELE IMAGINI CU NOUL CUPLU. CUM ȘI-AU “OFICIALIZAT” RELAȚIA + MULTE ALTE DETALII)

Mihnea Grigoriu, ceasuri de jumătate de milion de euro
Mihnea Grigoriu are ceasuri de jumătate de milion de euro

S-a iubit cu fiica lui Gigi Becali

Timp de câteva luni, unul dintre cei mai bogați puști ai României a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandra Becali. Totul s-a terminat însă brusc, iar Mihnea Grigoriu s-a despărțit de fiica patronului de la FCSB pentru o vedetă, care a câștigat titlul de Miss Planet 2019.

În vârstă de 25 de ani, Mihnea Grigoriu a trecut repede peste relația cu fata mijlocie a latifundiarului din Pipera. Tânărul s-a îndrăgostit de Denisa Hodișan, 26 de ani, fiica lui Nicolae Hodișan, șeful Direcției Agricole Bihor. Relația lor s-a încheiat între timp, iar, de curând, Miss Planet 2019 l-a combinat pe Domnul Rimă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.