Fostul ”ginerică” al lui Gigi Becali și-a comandat ultimul model de Brabus Sunt doar 10 exemple în lume, iar prețul e pe măsură: 600.000 €!

Autor: C. C.
Publicat: 21/05/2020 | 23:45

Puștiul care a răvășit lumea bună cu ”garajul” lui de aproape 2 milioane de euro lovește din nou! Fostul ”ginerică” al lui Gigi Becali și-a comandat ultimul model de Brabus – sunt doar 10 exemple în lume, iar prețul e pe măsură: 600.000 €- CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase.(CITEȘTE ȘI: CEI MAI BOGAŢI COPII AI ROMÂNIEI | PUŞTIUL MIHNEA A ÎNNEBUNIT TOŢI BĂIEŢII DE BANI GATA DIN BUCUREŞTI! TSUNAMI-UL DE PE BELLER: LA 23 DE ANI CONDUCE MAŞINI DE PESTE UN MILION DE EURO!)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul incredibile legate de cea mai recentă ”aroganță” a puștiul care a răvășit lumea bună cu ”garajul” lui de aproape 2 milioane de euro.

Mihnea Grigoriu este un tânăr care ştie să-şi facă intrarea și să impresioneze cu fiecare ocazie când apare în public. Este posesorul unuia dintre cele mai ”calificate” garaje din Capitală, de-a lungul timpului fiind văzut la volanul unor “bijuterii” al căror preț depășește ușor un milion de euro.(VEZI ȘI: DOI DINTRE CEI MAI BOGAȚI PUȘTI AI ROMÂNIEI AU BLOCAT ACCESUL PREȘEDINTELUI IOHANNIS & AMBASADORULUI SUA CU ”MONȘTRII” LOR DE APROAPE 400 MII €… COMPLICE LE-A FOST ”BURLĂCIȚA” LUI GIGI BECALI!)

Două Lamborghini URUS  (320.000 de euro/ bucata), Ferrari FF (320.000 de euro), BMW X 5 M E 700 (200.000 de euro), Range Rover Mansory (200.000 de euro) şi Porsche Cayenne Hamann (175.000 de euro) sunt mașinile cu care fiul multi-milionarului a impresionat, în ultimii ani, pe stradă.

Mihnea Grigoriu, parc auto calificat

Mai nou, Mihnea Grigoriu pregătește o nouă ”lovitură” de senzație. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fiul lui Dan Constantin Grigoriu și-a comandat recent un alt super-bolid de lux ce este frabicat într-o ediție limitată. Mai exact, fostul ”ginerică” al lui Gigi Becali și-a achiziționat ultimul model de Mercedes Brabus, pentru care a scos din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 600.000 de euro. Suma colosală pare să fie pe deplin justificată și asta pentru că în lume sunt doar 10 exemplare.(NU RATA: MESAJUL TĂIOS AL ALEXANDREI BECALI PE INSTAGRAM! ESTE VORBA DE PRESUPUSUL IUBIT: ”ESTE, TOTUȘI, PĂCAT…”)

Lângă cele două Lamborghini Urus , în garajul lui Mihnea Grigoriu și-a găsit loc și ultimul model de Brabus

S-a iubit cu fiica lui Gigi Becali

Timp de câteva luni, puștiul care a răvășit lumea bună cu ”garajul” lui de aproape 2 milioane de euro a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandra Becali. Totul s-a terminat brusc iar, Mihnea Grigoriu a lăsat-o pe fiica patronului de la FCSB pentru o vedetă, care a câștigat recent titlul de Miss Planet 2019.

În vârstă de 25 de ani, Mihnea Grigoriu a trecut repede peste povestea de dragoste pe care a avut-o cu Alexandra Becali, fata mijlocie a latifundiarului din Pipera. De câteva luni, tânărul e îndrăgostit nebunește de Denisa Hodișan, fiica lui Nicolae Hodișan, șeful Direcției Agricole Bihor, care are 26 de ani. Focoasa brunetă a fost desemnată în urmă cu două zile Miss Planet 2019, iar la scurt timp după ce a câștigat concursul de frumusețe, ea a transmis un mesaj.Azi, am pus România în TOPUL Planetei!! 19.10.2019 Romania, reprezentată cu mândrie de către mine, a câștigat marele titlu MISS PLANET 2019!!! ??♥️?”, a scris tânăra vedetă pe pagina sa oficială de Facebook.

copiii bogati ai romaniei
Mihnea Grigoriu, un tânăr căruia îi place luxul

Mihnea și ”tovarășul” Petruț, “aroganță” de zile mari

Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi amici într-o zonă selectă din București, unde au făcut o “aroganță” de zile mari. Mai exact, Petruț, fiul afaceristului Teodor Florescu, proprietarul companiei de salubritate Urban S.A, și Mihnea, urmașul unui vestit om de afaceri, cu multe milioane de euro în conturi, și-au expus mașinile de lux pe Bulevardul Mircea Eliade, spre intrarea la Vila Lac 1, locul pe unde circulă frecvent președintele Klaus Iohannis, dar și ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman.

La întâlnire, Mihnea Grigoriu s-a prezentat cu un Lamborghini URUS Kit Carbon în valoare de 320.000 de euro, “bestie”cu care tânărul milionar susține, pe rețele sociale, că se luptă cu coronavirusul, în timp ce Petruț Florescu a optat să scoată de la “odihnă” un Porsche Macan S, al cărui preț ajunge pe la 70.000 de euro. Ambii și-au parcat bijuteriile pe mijlocul străzii, fără să realizeze, probabil, că pe acolo trec cu mașinile, de regulă, șeful statului, Klaus Iohannis, dar și ambasadorul Statelor Unite în țara noastră.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...