Cel mai bogat puști al României trece la nivelul următor. Și-a luat un Rolls Royce Cullinan de 350.000 € și…

Publicat: 06/06/2020 | 23:41

Colecția de ceausuri de jumătate de milion de euro a fost doar ”începutul”. Puștiul care a răvășit lumea bună cu ”garajul” lui de aproape 2 milioane de euro trece la nivelul următor. Fostul ”ginerică” al lui Gigi Becali și-a luat un Rolls Royce Cullinan de 350.000 de euro. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații și imagini savuroase în prim-planul cărora se află noua ”bijuterie” ce și-a găsit loc în garajul lui Mihnea Grigoriu.

Puștiul care a răvășit lumea bună cu ”garajul” lui de aproape 2 milioane de euro a trecut la un alt nivel. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Mihnea Grigoriu și-a achiziționat recent o superbă limuzină. Fostul ”ginerică” al lui Gigi Becali și-a luat un Rolls Royce Cullinan. Din câte se pare, pentru noua bijuterie pe patru roți, Mihnea Grigoriu ar fi scos din buzunar aproximativ 350.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: EX-„GINERELE” LUI GIGI BECALI DĂ “RESET” LA FIȚE. S-A AFIȘAT CU TREI CEASURI CARE, ÎMPREUNĂ, SAR DE 500.000 €)=

Mihnea Grigoriu si-a luat un Rolls Royce Cullinan de 350.000 €

Mihnea Grigoriu, ceasuri de jumătate de milion de euro!

Tânărul deține, pe lângă parcul auto ”calificat”, și o colecție de ceasuri fabuloasă. Nu de puține ori, Mihnea Grigoriu și-a etalat bijuteriile de la încheietura mâinii și în mediul online.

Din câte se pare, colecția de ceasuri deținută de Mihnea Grigoriu are cel puțin trei piese de rezistență. Un Hublot, cu un preț de la 50.000 de euro în sus, un Audemars Piguet, de aproximativ 150.000 euro, dar și un Richard Mille Lotus de 300.000 de euro. Pe lângă cele trei bijuterii de top, tânărul mai deține și alte ceasuri, dar care par să aibă prețuri ceva mai ”omenești”. (NU RATA: DOI DINTRE CEI MAI BOGAȚI PUȘTI AI ROMÂNIEI AU BLOCAT ACCESUL PREȘEDINTELUI IOHANNIS & AMBASADORULUI SUA CU ”MONȘTRII” LOR DE APROAPE 400 MII €… COMPLICE LE-A FOST ”BURLĂCIȚA” LUI GIGI BECALI!)

Mihnea Grigoriu, ceasuri de jumătate de milion de euro
Mihnea Grigoriu, ceasuri de jumătate de milion de euro

Și-a comandat ultimul model de Brabus

Mihnea Grigoriu este un tânăr care ştie să-şi facă intrarea și să impresioneze cu fiecare ocazie când apare în public. Este posesorul unuia dintre cele mai valoroase garaje din Capitală, de-a lungul timpului fiind văzut la volanul unor “bijuterii” al căror preț depășește lejer un milion de euro.

Două Lamborghini URUS  (320.000 de euro/ bucata), Ferrari FF (320.000 de euro), BMW X 5 M E 700 (200.000 de euro), Range Rover Mansory (200.000 de euro) şi Porsche Cayenne Hamann (175.000 de euro) sunt mașinile cu care fiul multi-milionarului a impresionat, în ultimii ani, pe stradă.

Mai nou, Mihnea Grigoriu pregătește o nouă ”lovitură” de senzație. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fiul lui Dan Constantin Grigoriu și-a comandat recent un alt super-bolid de lux, fabricat într-o ediție limitată. Mai exact, fostul ”ginerică” al lui Gigi Becali și-a achiziționat ultimul model de Mercedes Brabus, pentru care a scos din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 600.000 de euro. Suma colosală pare să fie pe deplin justificată și asta pentru că în lume sunt doar 10 exemplare. (NU RATA: MISS “PLANET 2019” L-A COMBINAT PE DOMNUL RIMĂ! PRIMELE IMAGINI CU NOUL CUPLU. CUM ȘI-AU “OFICIALIZAT” RELAȚIA + MULTE ALTE DETALII)

Mihnea Grigoriu, parc auto calificat

S-a iubit cu fiica lui Gigi Becali

Timp de câteva luni, unul dintre cei mai bogați puști ai României a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandra Becali. Totul s-a terminat însă brusc, iar Mihnea Grigoriu s-a despărțit de fiica patronului de la FCSB pentru o vedetă, care a câștigat titlul de Miss Planet 2019.

În vârstă de 25 de ani, Mihnea Grigoriu a trecut repede peste relația cu fata mijlocie a latifundiarului din Pipera. Tânărul s-a îndrăgostit de Denisa Hodișan, 26 de ani, fiica lui Nicolae Hodișan, șeful Direcției Agricole Bihor. Relația lor s-a încheiat între timp, iar, de curând, Miss Planet 2019 l-a combinat pe Domnul Rimă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...