Denisa Nechifor a fost ceruta de nevasta! Vezi ce a raspuns mama copilului lui Adi Cristea

Publicat: 13/01/2015 | 13:17
Denisa Nechifor a fost ceruta de nevasta! Vezi ce a raspuns mama copilului lui Adi Cristea

Denisa Nechifor, mama copilului lui Adrian Cristea, a fost ceruta de nevasta! Blonda spune ca isi doreste o familie, dar cu toate acestea a refuzat cererea in casatorie.

Denisa Nechifor este o femeie frumoasa si nu duce lipsa de admiratori, iar barbatii roiesc in jurul ei. Blonda spune ca a trecut printr-o perioada grea si ca face o selectie drastica in privinta barbatilor.
” Am fost cerută de soţie, dar am refuzat. Am ajuns la o varsta la care vreau lucruri un pic mai serioase decat sa iesim la un suc sau sa mergem intr-o vacanta si sa ne distrăm. M-am cam plictisit, imi doresc o familie si cred ca este cazul”, a declarat Denisa la Antena Stars.

Disputa aprinsa

Denisa Nechifor

Denisa Nechifor si un barbat misterios au fost in urma cu cateva zile protagonistii unei scene inedite la cafenea. Desi erau acolo ca sa se bucure impreuna de o cafea buna si o oaza de liniste, blondina a inceput sa turuie in nestire, semn ca ceva o suparase. Asezati fata in fata, cei doi nu s-au aratat deloc bucurosi de intalnire.
El a vorbit mai tot timpul la telefon, in timp ce ea parea ca nu are stare. Dupa ce barbatul a pus punct convorbirii telefonice, Denisa a inceput sa-i spuna vrute si nevrute, avand pe chip expresia unei femei enervate la culme.(B.V.)