Deputatul Ion Cupă, invitație pentru ministrul Economiei: „Vreau să ne confruntăm direct în luptă”

Publicat: 18/08/2020 | 12:04
Deputatul Ion Cupă, invitație pentru ministrul Economiei: „Vreau să ne confruntăm direct în luptă”

Imediat după ce și-a depus candidatura pentru a deveni președintele Consiliului Județean Mehedinți, deputatul PMP Ion Cupă i-a invitat pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, să i se alăture în lupta pentru această funcție.

Virgil Popescu este lidel PNL în județul Mehedinți: „Mi-ar fi plăcut să îl am în competiția pentru președintele de CJ pe domnul Virgil Popescu, dar nu este târziu! Mai are o zi la dispoziție să își depună candidatura!”, a declarat Ion Cupă, potrivit Gândul.ro 

Citește și: Deputatul Ion Cupă şi fostul ambasador în Finlanda Cătălin Avramescu s-au înscris în PMP

Deputatul i-a lansat o provocare pe ultima sută de metri ministrului Virgil Popescu și anume intrarea în cursa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

Cupă este singurul deputat care vine să candideze pentru partidul său la o funcție înaltă în administrația publică locală. Întrebat de ce consideră că alți colegi nu i-au urmat exemplul, deputatul PMP a răspuns că cel mai probabil nu au vrut să renunțe la fotoliul de parlamentar.

Eu am renunțat la mandatul de parlamentar

„Probabil nu au venit aici să candideze pentru a nu renunța la confortul mandatului de parlamentar. Eu am renunțat la acest lucru și am intrat în această luptă nu ușoară. De aceea mi-am depus astăzi candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean”

În ceea ce privește situația liberalilor, Cupă a mărturisit că și-ar fi dorit să-l aibă drept rival pe președintele PNL Mehedinți, ministrul Virgil Popescu. Deși astăzi este ultima zi în care își poate depune candidatura, Cupă i-a lansat totuși ministrului această provocare:

Nu rata: Ion Cupă, președintele ALDE Dolj, singurul județ din Oltenia unde a câștigat Klaus Iohannis: ”Dăm semnalul demarării construcției unui POL DE DREAPTA”

„De exemplu, la PNL! Eu l-aș fi vrut în competiție pe domnul Virgil Popescu, dar eu vă spun că nu este târziu, și de față cu colegii mei îi solicit să vină, mai este o zi, să vină să își depună candidatura, ca să fie o luptă dreaptă și să poată să ocupe o funcție foarte puternică în România și atunci să îi spunem SĂ TRĂIȚI, sunteți foarte bun!”, a declarat Ion Cupă.