Derby – Charlton: Meci de “care pe care” în Championship!

Autor:
Publicat: 30/12/2019 | 09:01
Derby – Charlton: Meci de “care pe care” în Championship!

Astăzi, începând cu ora 21:45, va avea loc disputa dintre Derby și Charlton, din cadrul rundei cu numărul 25 din Championship, a doua divizie valorică a Angliei.


Biletul Zilei » Mizăm pe un combo din fotbal, baschet și hochei pentru un debut „verde” de săptămână!

În ciuda faptului că cele două formații au anunțat în debutul sezonului că își doresc promovarea în Premier League, nici una dintre acestea nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Derby, condusă de pe banca tehinică de olandezul Cocu, ocupă locul 20 în Championship, cu doar 27 puncte obținute în urma a 6 victorii și a 9 rezultate de egalitate, în vreme ce Charlton se poziționează pe locul 18, cu un singur punct în plus câștigat. Aflate la 6 și respectiv 7 puncte în fața primei formații ce ocupa un loc retrogradabil, pentru Derby și Charlton nu mai există loc de menajamente, fiecare punct pus în joc putând fi deosebit de important în contextul salvării de la retrogradare.

În altă ordine de idei, în perspectiva meciului ce le va pune față în față pe cele două formații în această seară, ambele trupe au probleme grave de efectiv. Gazdele nu vor putea conta pe accidentații Huddlestone, Clarke, Shinnie, Bennett, Evans și Bielik, dar nici pe Scott Malone, suspendat. De cealaltă parte, Charlton nu îi va avea la dispoziție pe accidentații Gallagher, Forster-Caskey, Field, Lapslie, Cullen, Kayal și Williams. În contextul în care Derby și Charlton au “infirmeria plină”, este extrem de posibil să vedem formații experimentale, cei doi tehnicieni încercând să-și surprindă adversarul.

Echipe probabile Derby – Charlton

Derby (4-2-3-1): Hamer – Lowe, Davies, Forsyth, Bogle – Knight, Holmes – Laawrence, Waghom, Marriott – Martin;

Charlton (3-4-2): Philips – Pearce, Sarr, Lockyer – Solly, Oshilaja, Pratley, Morgan, Doughty – Taylor, Bonne.

Clasament Championship