Derby-ul Moldovei s-ar putea juca în Copou cu FC Botoșani gazdă!

Autor: Cristian P
Publicat: 11/02/2020 | 18:05
Derby-ul Moldovei s-ar putea juca în Copou cu FC Botoșani gazdă!

Derby-ul Moldovei s-ar putea juca în Copou cu FC Botoșani gazdă. Echipa lui Marius Croitou riscă să nu poată juca pe „Municipal” meciul decisiv pentru accederea în play-off din ultima etapă cu rivala Poli Iaşi.

Dacă Liga Profesionistă de Fotbal (LPF)  va programa acest meci pe 22 februarie, el nu se va putea juca pe „Municipal” deoarece în aceeași zi este programat un meci al naţionalei de rugby.

Ţinând cont că lupta pentru play-off se va da între Astra Giurgiu, FC Botoşani, Viitorul Constannța şi Gaz Metan Mediaș, formaţii care sunt despărţite în clasament de doar trei puncte, confirm regulamentului, în ultima etapă meciurile echipelor amintite se vor dispute de la aceeaşi oră. Acum rămâne de văzut dacă LPF va programa partidele sâmbătă pe 22 februarie sau duminică, 23 februarie. În cazul în care LPF va programa meciurile echipelor angrenate în lupta ppentru play-off sâmbătă pe 22 februarie, FC Botoşani va fi pusă în situaţia de a juca decisivul pentru accederea la „masa bogaților” cu rivalii de la Poli Iaşi chiar în Copou!

Cei de la DSPSA, care au în administare „Municipalul” susţin că au încheiat încă din luna septembrie a anului trecut un contract cu Federația Română de Rugby pentru disputarea a două meciuri pe stadionul „Municipal”, acestea urmând a se disputa pe 22 februarie, de la ora 15.00 cu Spania şi pe 14 martie cu Belgia.

Cu două etape înaintea finalului sezonului regular, FC Botoşani este pe loc de play-off în Liga 1, echipa lui Marius Croitoru fiind clasată pe locul 5 cu 39 de puncte, cu un punct în fața Viitorului și două față de Gaz Metan, echipă clasată pe locul 7.

Citește și...