Descoperire macabră într-o pădure din Sălaj! Un bărbat a murit, după ce a fost sfâșiat de mai mulți câini

Publicat: 20/01/2019 | 18:40
Descoperire macabră într-o pădure din Sălaj! Un bărbat a murit, după ce a fost sfâșiat de mai mulți câini

Un bărbat de 60 de ani din comuna Sânmihaiu Almaşului a fost descoperit mort într-un pârâu, după o zi în care nu a mai apărut acasă. Hainele de pe el fuseseră smulse de animale, iar pe corp prezenta mai multe urme de mușcături, a anunțat sportulsalajean.ro.

Bărbatul lucra ca zilier și era un om respectat în comună. Nea Costică, așa cum îi spun sătenii,  mersese la pădure să găsească nuiele, pentru un măturoi cu care măture zăpada din gospodăriile vecinilor, dar nu s-a mai întors.

Familia şi-a făcut probleme şi a sunat la poliţie. A doua zi a fost găsit fără suflare, într-un pârâu, la periferia localităţii Sânta Marie, complet dezbăcat şi plin de sânge și de mușcături.

 “La data de 15 ianuarie a.c., Poliţia a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 60 de ani, din comuna Sînmihaiu Almaşului, a plecat de acasă la data de 14 ianuarie şi nu s-a mai întors. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, bărbatul a fost găsit decedat într-un părău, la periferia localităţii Sânta Marie. Pe corpul victimei au fost identificate multiple muşcături de animale”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea necropsiei. Cercetările în cauză s-au efectuat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou. Se pare că victima a fost atacat de mai mulţi câini.

Citește și...