Descoperire socanta pentru parintii unui elev! Dupa ce au aflat asta, profesoara lui a fost ARESTATA

Publicat: 29/11/2013 | 09:49

Nimeni nu se astepta ca profesoara unui elev in varsta de 16 sa faca asa ceva.

O profesoara in varsta de 33 de ani a fost inchisa dupa ce a intretinut relatii sexuale cu unul dintre elevii sai, in varsta de 16 ani.

Janet Kilner a ajuns sa il indrageasca pe elev dupa ce acesta i-a oferit in dar de Craciun o bratara. Profesoara, sefa catedrei de teatru a scolii, a avut grija ca baiatul sa fie retinut dupa ore si in sa trebuiasca sa se prezinte la scoala si in timpul weekendurilor pentru repetitii.In tot acest timp, cei doi au inceput sa faca schimb de mesaje si e-mailuri foarte explicite, urmand ca apoi cei doi sa faca sex neprotejat in locuinta si masina profesoarei.

invatatoare

In toata aceasta perioada, femeia cauta in continuare pe internet femei si barbati dornici de o partida de sex in masina, practica numita si dogging.

Instanta a declarat ca profesoara trecea printr-o perioada foarte dificila in momentul in care a inceput relatia cu baiatul in varsta de 16 ani: abia se despartise de iubitul ei si aflase ca tatal sau era pe moarte. Acest lucru nu i-a oprit insa pe oficiali sa o aresteze pe cea care trebuia sa il educe de fapt pe elev.

A.P

Citește și...