Descoperirea făcută de familia lui Emi Pian. De ce a fost anulat parastasul de 7 zile al interlopului

Autor:
Publicat: 16/08/2020 | 13:22
Descoperirea făcută de familia lui Emi Pian. De ce a fost anulat parastasul de 7 zile al interlopului

Deși toată lumea se aștepta ca astăzi să aibă loc parastasul de 7 zile al lui Emi Pian, familia fostului lider al Duduienilor a făcut o descoperire care a anulat toate planurile.

Apar noi informații legate de ceea ce se întâmplă în familia lui Emi Pian. Potrivit România TV, astăzi ar fi trebuit să aibă loc parastasul de 7 zile al fostului lider al Duduienilor, însă familia acestuia a făcut o descoperire care a anulat toate planurile.

Sursele România TV susțin faptul că familia Duduianu s-a răzgândit, deoarece au refăcut calculele. Mai exact, săptămâna trecută a avut loc înmormântarea și rudele lui Emi Pian au constatat că l-au ținut aproape o săptămână în casă, fapt pentru care ziua înmormântării a coincis cu o săptămână de la data în care liderul a fost ucis. Prin urmare, următorul parastas al lui Emi Pian va fi, cel mai probabil, la împlinirea a 6 săptămâni de la moartea interlopului, din cauza faptului că masa oferită de familie, la înmormântarea lui, a fost considerată parastas.

Ce s-a descoperit în sângele lui Emi Pian

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul asasinării liderului interlop Emi Pian. Ancheta înaintează iar amănuntele șocante nu încetează să apară.

Polițiștii care investighează cazul lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian confirmă faptul că în seara în care a murit interlopul consumase substanțe halucinogene. De asemenea membrii clanului Duduianu susțin că Emi nu consuma droguri.

Se speculează că șeful grupării care vindea droguri interlopilor și maneliștilor este chiar Gheorghe Bădoi, poreclit Gicu Impresaru’. De-a lungul anilor acesta s-a ocupat cu organizarea petrecerilor și a negociat evenimente în numele lăutarilor. Individul este acum în atenția anchetatorilor, care suspectează că el ar fi vândut substațele interzise membrilor clanului Duduianu.

Florin Mototolea, cunoscut și ca Emi Pian, a fost executat în dimineața zilei de 4 august, de un individ din clanul rival. Mototolea, lider al clanului Duduianu, era considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România.