Deși merge în cârje, Victor Slav o răsfață pe Bianca Drăgușanu de ziua ei! Ce cadou primește prezentatoarea TV

Publicat: 06/03/2018 | 15:55

Astăzi este o zi importantă pentru Bianca Drăgușanu. Prezentatoarea de la „Te vreau lângă mine” împlinește 36 de ani, iar surprizele au început încă din primele minute ale zilei. Când a ajuns la redacție, vedeta a primit o mulțime de daruri din partea colegilor, iar unele dintre ele s-au întâmplat în direct. La un moment dat, sărbătorita a spus care e unul dintre cadoul pe care îl primește de la Victor Slav, care se deplasează cu ajutorul cârjelor, după ce și-a rupt piciorul pe pârtie.

Când a ajuns în platoul de televiziune, acesta era plin cu baloane umplute cu heliu. Ea nu s-a sfiit să inhaleze gazul și a început să cânte și să vorbească pițigăiat, spre amuzamentul tuturor.

„Mă simt minunat și va mulțumesc pentru asta. Din suflet! Încă de dimineață am fost pupată, strânsă în brațe, alintată, mă simț extraordinar. Mă simț binecuvântată, jur! Din toată inimă mă simt! Chiar simt că Dumnezeu a fost bun cu mine și m-a dus de mânuță pe drumul cel bun. Va mulțumesc că îmi sunteți alături! Am și baloane! Nu vreau să plâng, nu vreau să plâng. Sunt fericită! Sunt copleșită, îmi tremură mâinile și picioarele! Va iubesc pe toți! Voi de ce aveți flori în mâini și nu veniți să mi le dați? E ziua mea! Ce vrei, poză? 5 lei! Doamne, câte flori!”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Când a venit vorba despre partenerul ei de viață, Bianca Drăgușanu a declarat că Victor Slav îi pregătește ceva, pentru că a plecat de acasă împreună cu un prieten, deși o asigurase într-un fel că va rămâne în locuință.

„Victor este acasă deocamdată, cred că pregăteşte ceva pentru că un prieten de-ai lui a pus o poză şi erau plecaţi. O să mergem la restaurant. Din păcate, nu pot să o iau pe Sofia pentru că e puţin răcită”, a mai spus Bianca Drăguşanu.

Vedeta și-a exprimat regretul că fetița lor, Sofia, nu îi va putea însoți pentru că este răcită și nu vrea să o scoată afară, în frig.

 

Citește și...