Despărțire bombă în showbiz! Mircea N. Stoian i-a spus adio iubitei: „Îi urez pace sufletescă!”

Publicat: 09/03/2018 | 12:27

A ținut-o secretă foarte mult timp și nu a vrut să dea detalii despre iubita lui! Acum, Mircea N. Stoian a anunțat că s-a despărțit de doamna pe care o iubea. Jurnalistul nu a vrut să ofere detalii despre motivele care au dus la separare. Acesta i-a transmis și un mesaj de despărțire fostei sale iubite.

Fostul coprezentator al lui Dan Capatos își găsise iniştea alături de o femeie misterioasă despre care spunea că o va ţine ascunsă mereu. Mircea N. Stoian părea foarte fericit alături de partenera lui de viață, dar din păcate lucrurile nu au mai mers între ei. Jurnalistul și-a dorit să facă publică despărțirea, dar nu a vrut să ofere mai multe detalii. Mai mult, se pare că nu mai e nicio șansă de împăcare, după cum a lăsat de înțeles Mircea N. Stoian.

„Dacă am decis ceva, nu mă mai întorc!”

„După un an și ceva de relație și o săptămână în care am încercat zadarnic să o aduc pe doamna la masa negocierilor pentru a vedea unde este greșeala și a repara ce se poate repara, astăzi am decis să pun punct unei relații devenite toxice din cauza reziduurilor fostei căsătorii. Îi urez doamnei cu care am împărțit viața peste un an să aibă în continuare parte de bucurie, ca și până acum, liniște și pace sufletească. Evident, nu spun nici despre cine e vorba, nici de ce ne-am despărțit și nici nu pun poze pe facebook cu ea, pentru că îi respect intimitatea și dorința de anonimat. Prietenii apropiați o și mă cunosc și știu că dacă am decis ceva, nu mă mai întorc. Cel mai rău îmi pare de țuica aia minunată pe care o aducea de la ea de la țară. Păcat. Cu sau fără ea, viața mea merge înainte”, a scris Mircea N. Stoian 
Mircea N. Stoian a anunțat că s-a despărțit de iubită
Mircea N. Stoian nu a vrut să-i dezvăluie niciodată identitatea iubitei lui. La un moment dat, cei doi au fost la un eveniment unde au făcut o fotografie la panoi. Deși a postat imagina pe rețeaua de socializare, jurnalistul i-a „ascuns” fața partenerei lui. Se pare că cea care și-a dorit cel mai mult discreție a fost chiar ea, așa că el i-a făcut pe plac doamnei.
„Iubita mea nu vrea să-şi dezvăluie identitatea, aşa că am dat la pace să-i blurez faţa”, a explicat Mircea N. Stoian, în urmă cu ceva vreme.