Acasă » Știri » Destinul dintre stele! Horoscopul inceputului de saptamana! Ce iti rezerva astrele pentru finalul anului 2014!

Destinul dintre stele! Horoscopul inceputului de saptamana! Ce iti rezerva astrele pentru finalul anului 2014!

De: Cancan 21/12/2014 | 19:48
Destinul dintre stele! Horoscopul inceputului de saptamana! Ce iti rezerva astrele pentru finalul anului 2014!

Saptamana Craciunului va fi una in general buna pentru majoritatea zodiilor, insa trebuie sa fim atenti la micile probleme de sanatate care pot aparea si sa tinem cont de unele semne.

Berbec:

berbec

In vreme ce Saturn abia intrat in Sagetator te indeamna sa-ti reevaluezi principiile, cand Luna intra in semnul Pestilor, mai exact vineri, s-ar putea sa-ti pierzi directia, devenind prea indulgent cu tine insuti. In zorii zilei de luni, se perfecteaza Luna Noua in Capricorn, semn caruia-i corespunde casa carierei si a reputatiei din horoscopul tau general. Daca nu ti-ai luat inca concediu sau muncesti de sarbatori, e posibil sa fii promovat, numit „Angajatul Anului” sau sefii iti ofera un bonus. In caz contrar, intr-un fel sau altul, reusesti sa urci pe scara sociala, uimindu-i pe toti. Gratie promovarii la serviciu, inchegarii relatiei cu superiorii sau accederii pe ierarhia sociala, astrele iti ofera, la mijlocul saptamanii, pasaportul de intrare in cercuri selecte.

Taur:

taur

Se spune despre zodia in care te-ai nascut ca este semnul cu cei mai incapatanati nativi. Ceea ce nu se stie despre Tauri este ca sunt principiali si asteapta multe de la ei insisi, fapt care cel putin lunea si martea aceasta, le poate veni de hac. La primele ore ale zilei de luni, are loc fenomenul de Luna Noua care anunta faptul ca exista posibilitatea sa trebuiasca sa pleci in delegatie pe ultima suta de metri sau sa te inscrii la un curs de perfectionare in domeniu. Luna Noua in Capricorn de luni iti ofera oportunitatea de a relua legaturile cu apropiatii si prietenii din strainatate cu care nu ai mai vorbit demult, dar si cu rudele partenerului cu care ai avut ceva de impartit in trecut sau cu persoanele varstnice din familie de care te-ai indepartat.

Gemeni:

Gemeni

Cel putin pentru o perioada de cateva luni, spune adio surmenajului, apatiei, insomniilor, letargiei, dar si afectiunilor care s-au dezvoltat pe fondul tranzitului lui Saturn in Scorpion caruia ii corespunde casa sanatatii fizice din horoscopul tau general. Luna Noua de luni poate avea urmari diverse pentru tine, in functie de felul in care ti-ai dramuit banii sau ai pus problema la serviciu, in parteneriate ori colaborari. Asadar, fie iti goleste buzunarele in prag de sarbatori pentru ca te-ai intins mai mult decat te tinea plapuma, fie iti ridica de pe umeri greutatea unor proiecte paguboase. Ingrasatul porcului in Ajun nu e o solutie! Luna Noua de luni se perfecteaza pe fondul aspectului tensionat dintre Pluto si Uranus, semn ca risca sa se readuca in actualitate, candva in jurul zilelor de luni si marti, vechi conflicte dintre tine si prieteni.

Rac:

Rac

In decursul zilei de marti, Saturn isi face intrarea in Sagetator caruia-i corespunde casa sanatatii fizice din horoscopul tau general. Pret de cateva luni, mai exact pana cand retrogradeaza inapoi in Scorpion, tonusul tau poate scadea usor, semn ca se cade sa-ti manageriezi intelept energia. In cazul tau, Luna Noua de luni se desavarseste in casa parteneriatelor si a clientilor. In zilele urmatoare, poti obtine contracte noi, ai sansa de a colabora cu persoane influente, dar in acelasi timp, risca sa se puna presiune suplimentara pe relatia ta cu superiorii. Cu ocazia Lunii Noi de luni, poti incepe un nou capitol pe plan sentimental. Daca tu si partenerul ati trecut printr-o perioada zbuciumata, stergeti cu buretele acest episod al vietii voastre de cuplu si rescrieti-va istoria in doi.

Leu:

Leu

Luna Noua de luni se perfecteaza in casa sanatatii fizice din horoscopul tau general, moment prielnic pentru a-ti schimba dieta si/sau a te apuca de un sport. „Munca innobileaza”. Cam asa ar suna mesajul Lunii Noi de luni in ceea ce priveste sectorul profesional si nu numai. Pe ultima suta de metri, chiar inainte de a intra in concediu, nu-ti mai vezi capul de treburi la serviciu si desi ti-ai dori sa pleci mai repede acasa pentru a finaliza pregatirile de sarbatori, e nevoie sa faci ore suplimentare.In jurul zilelor de miercuri si joi, in Ajun si in prima zi de Craciun mai exact, va asalteaza musafirii, poate chiar intr-un numar mai mare decat v-ati fi asteptat. In acest interval de timp, partenerul se face luntre si punte pentru a va delecta invitatii, motiv pentru care nu-i mai ramane timp sa-ti acorde tie atentie.

Fecioara:

Fecioara

De Ajun si in prima zi de Craciun, trecerea Lunii prin Varsator reactiveaza aspectul disonant dintre Marte aflat in acelasi semn si Jupiter retrograd din Leu, semn ca daca suferi de fluctuatii de tensiune sau alte afectiuni cardio-vasculare, cauta sa te tii departe de alimentele si bauturile care ti-ar putea dauna. Pentru a evita incidentele de sarbatori, fii moderat in tot si-n toate.Luna Noua de luni te poate impinge sa cheltuiesti mai mult decat ti-ai propus pe cadourile de Craciun. Cand vine vorba de cel drag si de copii, nimic nu este prea scump, dar tine minte faptul ca darurile simbolice pot avea acelasi efect ca si cele exorbitant de scumpe. Astrele intra si ele in spiritul sarbatorilor, iar Luna Noua de luni din casa iubirii te aduce mai aproape de partener si copii. Nu inseamna insa ca asteptarile tale in ceea ce-i priveste scad, ba din contra, ajungi sa le ridici stacheta si mai mult.

Balanta:

Balanta

Pe fondul oboselii, esti predispus sa te molipsesti cu o viroza respiratorie de la unul dintre musafirii care te viziteaza in cursul zilelor de joi si vineri. Daca sesizezi ca te-ai pricopsit cu vreo afectiune, trateaza-te la timp, astfel incat sa nu trebuiasca sa-ti contramandezi planurile de concediu. Saturn paraseste semnul Scorpionului martea aceasta, zodie careia-i corespunde casa banilor si a posesiunilor din horoscopul tau general. Usor-usor, simti ca se ridica sechestrul pus acum cativa ani pe finantele tale, dar inca nu a venit momentul sa bagi mana prea adanc in buzunar. Astrele sustin ideea conform careia sarbatorile se petrec in familie si cu ocazia Craciunului, te indeamna sa te bucuri de momente cu cei dragi.

Scorpion:

Scorpion

Daca luni si marti se anunta cod portocaliu in ceea ce priveste sanatatea, in weekend, mai exact sambata si duminica, se ajunge la cod rosu. O veste neplacuta, un eveniment nefericit sau o vorba de ocara risca sa-ti inece corabiile la inceputul saptamanii in timp ce in weekend, tu esti cel care ajunge sa se rasteasca pentru ca i s-a decalat programul. Se stie ca nu te sfiesti sa-ti taxezi interlocutorii, dar Luna Noua de luni din casa comunicarii te indeamna sa acorzi mai multa atentie acestui aspect. Profita de Luna Noua de luni din casa fratilor si/sau surorilor, dar si a prietenilor si vecinilor si da-le un telefon daca nu v-ati mai vorbit de ceva timp.

Sagetator:

Sagetator

Dupa aproape doi ani si jumatate in care Saturn te-a adus fata in fata cu cele mai negre cosmaruri ale tale, intrezaresti luminita de la capatul tunelului odata cu trecerea sa in Sagetator de marti. Incepand cu urmatoarele zile, demareaza campania de regasire a eului printre daramaturile propriilor ziduri afectate de tornada cunoscuta sub numele de Saturn in Scorpion. Luna Noua de luni aduce in prim plan casa finantelor si a posesiunilor din horoscopul tau general, semn ca norocul tau este pe cale sa se schimbe. Fie ca parintii te viziteaza candva in jurul zilelor de vineri sau sambata ori tu esti cel care le trece pragul, cert este in mijlocul lor, se recreeaza atmosfera copilariei.

Capricorn:

Capricorn

Timp de aproape doi ani si jumatate, Saturn ti-a triat prietenii, proiectele si ambitiile de viitor, dar incepand de marti, mai exact de cand trece in Sagetator, incepe sa-ti induca teama pierderii controlului. Chiar daca se spune despre Capricorni c-ar fi materialisti, adevarul e ca nu urmaresc inavutirea de dragul de a intoarce banii cu lopata, ci pentru ca siguranta financiara le permite lor si celor dragi ai lor sa nu le lipseasca nimic.Luna Noua de luni are loc in casa personalitatii, semn ca a venit vremea sa incepi un nou capitol al povestii tale de viata. Concentreaza-te in urmatoarele zile pe lucrul cu sinele, constientizandu-ti punctele forte si straduindu-te sa remediezi acele aspecte ale caracterului tau care adesea te aduc la cutite cu membrii familiei. Cel putin in privinta unora, nu poti decat sa le dai dreptate!

 

Varsator:

Varsator

Luna Noua de luni se perfecteaza in casa subconstientului din horoscopul tau general, semn ca fie ti se accentueaza teama de a fi considerat comun, plictisitor sau rigid ori reusesti sa constientizezi faptul ca uneori te lasi prea mult influentat de aceasta angoasa in luarea unor decizii cu bataie lunga. In tranzitul ei prin zodia Pestilor, Luna traseaza un aspect dinamic la Saturn abia intrat in casa proiectelor si planurilor de viitor, dar si a prietenilor din horoscopul tau general. Se stie ca esti o persoana sociabila, deschisa, cu un cerc de prieteni carora nu multi i-ar face fata, motiv pentru care te viziteaza nenumarati colindatori in seara de Ajun, dar si in prima zi de Craciun.

Pesti:

asd

In cazul tau, Luna i se alatura lui Marte in Varsator, iar de-acolo ii trimite un aspect tensionat lui Jupiter retrograd din Leu, context astral care-ti poate da palpitatii la propriu. Luna Noua de luni din casa proiectelor si a ambitiilor de viitor te provoaca sa nu mai astepti noaptea dintre ani pentru a-ti face planuri pentru anul care vine. Luna Noua de luni marcheaza inceputul unei perioade favorabile socializarii. In zilele care urmeaza, ai sansa de a cunoaste persoane noi, care-ti impartasesc viziunile si aspiratiile.
 

 

Sursa: Anca Simina Martin, Astrodex.ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Ninge pe Transalpina! Apel al drumarilor către şoferi: Nu vă deplasaţi în zonele montane dacă nu aveţi autovehiculele echipate corespunzător
Ninge pe Transalpina! Apel al drumarilor către şoferi: Nu vă deplasaţi în zonele montane dacă...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...