Detalii de ultimă oră! Cine era tânăra de 28 de ani care a murit în accident la Botoșani

Publicat: 25/01/2019 | 11:23
Detalii de ultimă oră! Cine era tânăra de 28 de ani care a murit în accident la Botoșani

Liliana Zaharia, femeia de 28 de ani care a murit într-un accident de circulație, se afla în vacanță în România. La doar câteva zile de la tragedie s-au aflat detalii dureroase despre familia ei.

Liliana Zaharia era din Botoşani, dar de mai bine de zece ani locuia în Franţa cu soţul şi cei doi copii, scrie botosaneanul.ro.

Își luase concediu pentru scurt timp pentru a veni în țară. Marţi dimineaţă fusese la stomatolog, iar pe drumul de întoarcere şoferul maşinii în care ea se afla a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin un TIR. Tânăra de 28 de ani, de loc din municipiul Botoşani, se afla pe scaunul din dreapta față al unui autoturism Volkswagen. Șoferul – 41 de ani, din Cândești – a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un TIR. Impactul a fost extrem de violent. Liliana Zaharia a murit pe loc. Şoferul a fost şi el grav rănit, fiind preluat de ambulanță și transportat la spital la Iași.

Liliana Zaharia era mamă a doi copii: o fetiţă de patru ani şi un băieţel de doi ani. Ioan Vasilcău este şoferul vinovat şi a ajuns în stare gravă la spital. Are 41 de ani şi este din localitatea Cândeşti. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și...