Detalii exclusive. ”Regele gresiei” a făcut planul de salvare a Rapidului. ”Aduc sponsori mari şi…”

Publicat: 11/08/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre proiectul pe care omul de afaceri Cătălin Mişu, cunoscut şi ca "Regele gresiei", îl are cu Rapidul în cazul în care va câştiga licitaţia de vânzare a bunurilor clubului intrat în faliment în urmă cu mai bine de un an. (VEZI ŞI: Declaraţii în premieră făcute de milionarul român. ”Regele gresiei” vrea să cumpere un club de fotbal faimos: ”Voi face o ofertă…”)

Rapid nu mai există, oficial, din luna iunie a anului trecut. La scurt timp, au apărut două formaţii care încearcă să ţină în viaţă spiritul Giuleştiului, AFC şi Mişcarea CFR, care se află, în acest moment, în Liga a IV-a. Niciuna dintre ele nu este, însă, recunoscută de suporterii alb-vişinii.

Până în prezent, Cătălin Mişu, patronul firmei Regata, Primăria Sectorului 1 din Bucureşti şi Primăria din Voluntari şi-au manifestat intenţia de a participa la licitaţia de vânzare a bunurilor SC FC Rapid SA, care va avea loc spre finalul lunii septembrie. (CITEŞTE AICI: Celebrul ”Ciorbă” transferă la Rapid un super-jucător!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, planurile lui Cătălin Mişu cu Rapid în cazul în care va câştiga licitaţia. Conform unor surse apropiate omului de afaceri, ”Regele gresiei” vrea să promoveze succesiv până în primul eşalon, după care să se lupte pentru câştigarea campionatului.

“Aduc sponsori mari, din Spania şi Turcia. Am această capacitate. Dacă voi câştiga licitaţia, mă voi apuca imediat de treabă. Voi stabili o organigramă, din care vor face parte doar profesionişti. Gloriile sunt binevenite lângă echipă. Pentru postul de antrenor, mă gândesc la Daniel Pancu, Adrian Iencsi, Marius Măldărăşanu… Rapidişti adevăraţi.

Vreau să văd, din nou, 20.000 de oameni pe Giuleşti cum se bucură la goluri. Acesta este cel mai mare vis al meu. Din ianuarie, vom face trialuri şi vom alege cei mai buni jucători. Astfel că, la vară, să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Am banii suficienţi să ridic acest club şi să-l aduc acolo unde îi este locul”, le-a spus Cătălin Mişu apropiaţilor.

Mişu, principalul importator de gresie şi faianţă şi cel mai mare distribuitor din România, are o avere, conform revistelor de specialitate, de 50-60 de milioane de euro. În trecut, ”Regele gresiei” a fost sponsor al giuleştenilor şi, în momentele grele, a ajutat clubul cu diverse sume de bani. (VEZI ŞI: I-am filmat în timp ce… Sorin Cârţu şi-a ”luat nasul la purtare” la o discuţie cu Ilie Balaci)

Citește și...