Detalii explozive! Relația întortocheată a soților Maleon, explicată de amanții secreți ai cuplului

Publicat: 23/02/2018 | 15:42

Au ieșit la iveală detalii incredibile în ancheta morții soților Maleon! Potrivit apropiaților, atât Anda, cât și Bogdan Maleon aveau relații extraconjugale. La două luni de la moartea soților, încă nu s-a stabilit ce s-a întâmplat cu exactitate în casa cuplului. Ipoteza polițiștolor este că a fost o dublp sinucidere, dar există voici care spun că ar fi fost vorba de o cirmă, urmată de sinucidere. 

Moartea soţilor Maleon este un mister pentru toată lumea, care se adânceşte pe zi ce trece. Apropiaţii caută explicaţii pentru ceea s-a întâmplat, astfel au ieșit la iveală detalii neștiute despre cei doi. În luna decembrie a anului trecut, moartea soților Maleon a șocat o țară întreagă, El era dicrectorul Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) Iași, iar ea activa în domeniul financiar. Erau educați, liniștiți și se iubeau foarte mult, asta spun apropiații despre Anda și Bogdan Maleon. Cu toate acestea, în Ajunul Crăciunului, soții Maleon și-au pus capăt zilelor. Bărbatul a fost găsit spânzurat, iar soția lui a fost găsită decedată în aceeași încăpere, cu urme de strangulare pe gât. Soții Maleon au fost descoperiți de un prieten de familie, cu care urma să ia masa de Crăciun.

Din prima zi, anchetatorii au mers pe două ipoteze: crimă urmată de sinucidere sau dublă sinucidere. După mai multe zile, oamenii legii au mers pe a doua variantă. Anda Maleon ar fi fost prima care și-a pus capăt zilelor, urmată de Bogdan Maleon. În continuare se merge pe ipoteza dublei sinucideri, dar anchetatorii nu au stabilit încă dacă soții au plănuit asta împreună.

„Nu se poate spune dacă cei doi au stabilit să se sinucidă. Cert este că, în urmă necropsiei, s-a stabilit că moartea lor a survenit în urmă asfixierii mecanice (spânzurare). Dacă doi indivizi aleg să se sinucidă în același timp, aleg o altă metodă și lasă, de regulă, un mesaj de adio. Este atipic că două persoane cu gânduri sinucigașe să se sinucidă pe rând”, a precizat o sursă ce are legătură cu desfășurarea anchetei, pentru bzi.ro.

Există surse din cadrul anchetei care cred că Bogdan Maleon a intrat în panică atunci când a găsit-o pe soția lui spânzurată și că asta l-a determinat să-și pună ștreangul de gâd. Mai există și cei care cred că el a fost cel care și-a ucis soția, iar mai apoi și-a pus capăt zilelor. După tragedie, au ieșit la iveală mai multe detalii din intimitatea celor doi. Ambii ar fi avut relații extraconjugale și că de aici ar fi apărut problemele din căsnicia lor. Amanta și amantul au fost audiați de către polițiști. Anchetatorii au încercat să afle dacă vreunul dintre soți ar fi spus că are vreun gând de sinucidere. Apropiații cuplului cred că relația extraconjugală a lui Bogdan Maleon a fost factorul care a împins-o pe Anda să se sinucidă. Ancheta nu este încă gata și probabil va mai dura, întrucât nimeni nu înțelege motivul pentru care cei doi soți au recurs la un gest atât de extrem.

 

 

 

Citește și...